Mainos

Teinitytön siepannut ja tytön vanhemmat murhannut mies sai elinkautisen vankeustuomion – "Hän on vaarallisin mies, joka on kävellyt tällä planeetalla"

2:37

Yhdysvalloissa 21-vuotias  tuomittiin elinkautiseen 13-vuotiaan teinitytön sieppaamisesta ja tämän vanhempien murhaamisesta.

Mies murtautui viime lokakuussa perheen kotiin Wisconsinissa ja tappoi perheen isän ja äidin, jotta hän voisi siepata näiden tyttären, joka oli aiemmin lähtenyt koulubussilla kouluun.

Vangittuna ollutta 13-vuotiasta tyttöä ei onnistuttu löytämään ennen kuin hän pakeni kolmen kuukauden jälkeen.

Tuomitulla 21-vuotiaalla ei ole mahdollisuutta päästä ehdonalaiseen.

"En välitä itsestäni, olen vain pahoillani"

Tuomari sanoi oikeusprosessin aikana, että 21-vuotias mies on vaarallisin mies, joka on koskaan kävellyt tällä planeetalla. Tuomari kuvaili miehen olevan paholaisen ruumiillistuma. Tuomarin mukaan ihmiset ovat turvassa vain, jos mies on vankilassa kuolemaansa saakka.

Tuomarin mukaan mies on vaaraksi yhteiskunnalle, koska miehen on epäilty ilmoittaneen vankilassa fantasioivansa useiden tyttöjen kidnappaamisesta ja näiden perheiden tappamisesta.

Oikeudessa 21-vuotias mies pyysi anteeksi rikoksiaan. Hän sanoi, että tekisi mitä tahansa, jos hän voisi peruuttaa tekonsa.

– En välitä itsestäni. Olen vain pahoillani, hän sanoi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja