Isä ja tytär kidnappasivat tuntemansa naisen, raiskasivat ja jättivät aavikolle kuolemaan – Järkyttynyt naapuri: "Hän on tavallinen perheenisä"

1:40
Naapurit järkyttyivät epäilyistä, joiden mukaan 54-vuotias mies syyllistyi kidnappaukseen, raiskaukseen ja murhan yritykseen.

Viisikymppinen isä ja parikymppinen tytär ovat syytteessä naisen kidnappauksesta ja raiskauksesta Yhdysvalloissa. Tekonsa jälkeen kaksikko teippasi uhrin kädet ja jalat ja jätti hänet kuolemaan aavikolle, mistä hänet kuitenkin onnistuttiin pelastamaan, kertoo CNN.

Noin 40-vuotias uhri löydettiin sattumalta, kun sotilashenkilökunta teki rutiinitutkimuksia läheisen lentotukikohdan alueella lähellä Los Angelesia. Vielä ei ole selvää, kuinka pitkään hän oli maastossa virunut ennen pelastumistaan.

54-vuotias Stanley Alfred Lawton ja hänen 22-vuotias tyttärensä Shaniya Poche Lawton on pidätetty Las Vegasissa, missä he odottavat oikeudenkäyntiä.

Isä ja tytär kidnappasivat naisen aseella uhaten lokakuun lopussa. Kaksikon epäillään myös varastaneen uhrinsa pankkikortin ja nostaneen rahaa hänen tililtään. Molempia syytetään muun muassa kidnappauksesta, ryöstöstä, raiskauksesta ja murhan yrityksestä.

Poliisin mukaan kidnappaajat tunsivat uhrinsa, mutta motiivia teolle ei ole vielä löytynyt. 

"Hän on tavallinen perheenisä"

Syytetyn miehen naapurit ovat tapauksesta järkyttyneitä.

– Hän on tavallinen perheenisä. Hänellä on paljon lapsia ja iso perhe. Hänellä on myös paljon ystäviä, jotka eivät olisi koskaan uskoneet tätä hänestä, naapuri John Henderson sanoo CNN:n haastattelussa. 

– Tämä on käsittämätöntä. Hän asuu vain parin oven päässä. Tämä osoittaa, että mitä tahansa voi tapahtua, sanoo toinen naapuri Kimberly Henderson

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja