Mainos

Teinit tappoivat naisen Britanniassa – lähettivät kuvia Snapchatiin

13- ja 14-vuotiaat pahoinpitelivät 39-vuotiaan naisen tämän kotona Pohjois-Englannissa, ja lähettivät samalla kuvia Snapchatiin, kertoo Guardian-lehti.

39-vuotias Angela Wrightson löydettiin seuraavana päivänä kuolleena. Hän oli puolialaston ja hänen kehossaan oli yli sata vammaa.  Naista oli lyöty puisella kepillä, televisiolla, printterillä ja olohuoneen pöydällä.

Tapauksen oikeuskäsittely on alkanut Leedsissä.

Oikeudessa kuultiin, että toinen tytöistä otti Snapchatiin kuvan, kun he alkoivat pahoinpidellä uhria. Kuvassa tytöt hymyilevät etualalla, ja taustalla näkyy Wrightson väkivallan merkkejä kasvoissaan.

Tytöt olivat lähettäneet myöhemmin lisää kuvia, joissa näkyy muun muassa kun he juovat alkoholia, mutta uhria ei enää näy kuvissa.

Molemmat tytöt olivat tapahtumahetkellä joulukuun alussa karkumatkalla sijaiskodeistaan. 

Pahoinpitelyn jälkeen tytöt olivat soittaneet poliisille, jotka veivät heidät kotiin. Poliisiautosta he lähettivät itsestään kuvia Snapchatiin saatesanoilla: "Täällä ollaan taas poliisiautossa".

Tytöt soittivat myös Facebook-puhelun, jonka aikana heidän kuultiin sanovan "No niin, hakkaa nyt se. Tapa se, hemmetti soikoon".

Tapahtumailtana tytöt olivat vierailleet Wrightsonin kotona moneen otteeseen, ensimmäisen kerran iltaseitsemältä, ja viimeisen kerran he lähtivät talosta neljältä aamuyöllä. 

Seuraavana päivänä toinen tytöistä oli sanonut kaverilleen saattavansa joutua vankilaan.

Molemmat syytetyt kieltävät syyllistyneensä murhaan.

Angela Wrightsonin kerrotaan olleen alkoholisti, jonka tiedettiin ostavan alaikäisille olutta ja tupakkaa paikallisesta kaupasta. Hänen kerrottiin kuitenkin pitävän kotinsa hyvässä kunnossa, ja olevan pidetty naapuri, kun hän oli selvin päin. 

Kun hänen kuolemastaan kerrottiin paikallisessa lehdessä, kertoivat tytöt sijaishuoltajilleen sekä ystävilleen hyökänneensä Wrightsonin kimppuun, koska tämä oli uhannut heitä veitsellä.

Tapauksesta kertoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.