"Tein omaa tutkimusta" – nämä halloween-koristeet tekevät rajua pilkkaa rokottamattomien kustannuksella

Sosiaalisessa mediassa on julkaistu pian koittavan halloweenin innoittamina kuvia koristeista, joissa otetaan rankan huumorin keinoin kantaa koronarokotekeskusteluun, kertovat New York Post ja Indy100. Koronarokotevastaisille rajusti ivaavat julkaisut ovat herättäneet myös paheksuntaa.

New York Post ja Indy100 koostivat kumpikin jutun halloween-koristeista, joissa ivataan rokotevastaisia rajulla otteella. New York Postin mukaan tällaiset koristekuvat ovat viime aikoina trendanneet somessa.

Luurankoja ja koronakriittisiä väitteitä

Esimerkiksi Twitterissä Meanwhile in Canada -tili julkaisi kuvia hautakivistä, joihin on kirjoitettu esimerkiksi: "Tein omaa tutkimusta" ja "Uskoin, että se oli vain flunssa".

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

TikTokissa puolestaan nimimerkkiä @LindaMcAfee käyttävä henkilö julkaisi videon luurangoista ja kylteistä, joissa luki esimerkiksi, että koronavirus on hallituksen salaliittoteoria. Tätä videota on katsottu liki kolme miljoonaa kertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toisia somen käyttäjiä tämänkaltaiset päivitykset ovat naurattaneet, mutta raju huumori ei ole miellyttänyt kaikkia. Eräiden mielestä pandemiaksi yltyneellä koronaviruksella pelleily ei ole hyväksyttävää. Päivitysten kommenteissa on myös paheksuttu asennetta, jolla rokotetta kritisoiviin suhtaudutaan. 

Lue myös:

    Uusimmat