Mainos

Tehtiinkö lapsille törkeä temppu? Jukurien fanit: Vastustajan maskotti pyllisti ja heilutti keskisormea – JYP eri mieltä

35:56

Jukurien kannattajat syyttävät JYPin Myrsky-maskottia törkeästä käytöksestä lauantaisen jääkiekon SM-liigaottelun yhteydessä.

Videolla kuvaa JYPin ja Jukurien välisestä lauantain ottelusta.

Kyseisessä ottelussa jyväskyläläinen JYP isännöi Mikkelin Jukureita. Jukurien kannattajat ovat viestineet sosiaalisessa mediassa, että Myrsky-maskotti olisi käynyt pyllistelemässä ja heiluttelemassa keskisormea vierasfanien edessä. Törkeästä käytöksestä olivat jukurifanien mukaan saaneet osansa myös lapset. 

– Meidän vieressämme oli paikallisten katsomo, johon Myrsky meni jakamaan karkkia. Mukanamme olleet lapset menivät tietenkin karkkia jakavan maskotin luokse. Lasten yrittäessä kurottaa karkkikippoon Myrsky vetikin ämpärin pois ja näytti perään keskisormea, Jukurien kannattajayhdistyksen SarvisClubin hallituksen jäsen kertoi Ilta-Sanomille.

Haastatellun mukaan Myrsky oli tämän jälkeen pomppinut hieman eteenpäin ja pyllistellyt jukurifaneille. Jukurifanit olivat ilmoittaneet asiasta erätauolla järjestyksenvalvojille.

JYP pahoittelee tiedotteessaan "aiheutunutta hämminkiä". Jyväskyläläisseuran mukaan asiassa on ollut kuitenkin pakko tapahtua väärinymmärrys.

– Myrsky on viihdyttämässä ottelutapahtumissa ja on siinä äärimmäisen pidetty. Kenellekään ei saisi tulla mielipahaa, nyt jollain sellainen on. Jonkinlainen väärinymmärrys asiassa on pakko ollut tapahtua. En ole saanut mitään vahvistusta huonolle käyttäytymiselle lisätutkimustemme jälkeenkään, JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius sanoi. 

– Se ei tarkoita, että kaikki olisi mennyt hienosti. Jotain siellä varmaan on sattunut, mutta sitä me ei olla saatu selville yksiselitteisesti, että mitä. Olemme käyneet Myrskyn kanssa kehityskeskustelun, jossa peli on purettu läpi "vaihto vaihdolta". Myrsky jatkaa viihdyttämistä jälleen maajoukkuetauon jälkeen, Vallenius jatkoi.

JYP on sopinut SarvisClubin kanssa alennetusta hinnasta seuraavaan JYPin isännöimään Jukurit-otteluun, joka käydään tammikuussa. 

– Myrsky tarjoaa paikalle saapuville sarvisclubilaisille hodarin sovinnoksi hallilla. Myrsky on lapsirakas ja vilpittömästi pahoillaan aiheutuneesta hämmingistä, Vallenius muotoili.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja