Huhut pitivät paikkaansa – TPS:ää viimeksi edustaneen Petteri Wirtasen ura jatkuu Ruotsissa

Sunnuntaina jääkiekon Liigassa pelaavan TPS:n kanssa sopimuksensa purkanut Petteri Wirtanen siirtyy SHL:ään. Sopimus Djurgården IF:n kanssa kattaa loppukauden.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa lauantain liigakierrokselta.

32-vuotiasta Wirtasta huhuiltiin Djurgårdeniin jo aiemmin. Sopimus TPS:n kanssa oli voimassa vain maajoukkuetauon alkuun eli sunnuntaihin asti, sillä hyökkääjä haluaa pelata Suomen sijaan ulkomailla.

– Olen pelannut urallani monissa sarjoissa, mutta nyt on aika katsoa, millaista ruotsalainen jääkiekko on, Djurgårdeniin heti siirtynyt sentteri kertoi seuran videolla.

– Djurgården pelaa nopeatempoista jääkiekkoa, ja niin pelataan myös SHL:ssä ylipäätään. Sarjassa taklataan kovaa ja luistellaan nopeasti. Haluan pysyä vauhdissa mukana.

Seuran urheilutoimenjohtaja Joakim Eriksson sanoi Djurgårdenin arvostavan 32-vuotiaan Wirtasen kokemusta.

– Petterillä on paljon kokemusta pudotuspeleistä niin KHL:stä kuin Liigastakin. Hän tuo vakautta nuoreen joukkueeseemme loppukaudeksi ja kevään pudotuspelihin. Petteri on tottunut pelaamaan isoja minuutteja niin tasakentällisin kuin erikoistilanteissakin, Eriksson kertoi seuran tiedotteessa.

Suomalaishyökkääjä pelasi KHL:ää Jokereiden riveissä kolme ja puoli kautta ennen TPS:ään siirtymistä. Turussa hän pelasi tällä kaudella TPS:ssä 17 ottelua tehoin 3+8=11.

Sentteri on edustanut Liigassa myös HIFK:ta ja HPK:ta sekä KHL:ssä Jokereita. Wirtasella on myös 38 A-maaottelua.

Lue myös:

    Uusimmat