Teemu Selänne puolustaa ahdistelevan vitsin takia pois potkittua NHL-legendaa: "Olen tuntenut hänet 30 vuotta – kaikki tekevät virheitä"

Teemu Selänne on ilmoittautunut työpaikkansa NBC-kanavan asiantuntijana menettäneen Jeremy Roenickin tukijaksi. Pitkän linjan kiekkoveteraani heivattiin tehtävästään ahdistelukohun takia.

Yhdysvalloissa NHL:ää televisioiva NBC ilmoitti vapauttaneensa Roenickin lopullisesti tehtävistään sen jälkeen, kun tämä oli hyllytetty kollegalleen Kathryn Tappenille heittämistään vihjailuista Spittin' Chiclets -podcastissa.

Roenick, 50, kertoi Twitteriin lataamallaan videolla olevansa vihainen, mutta myös kiitollinen faneilta saamastaan tuesta. Muun muassa Chicago Blackhawksia ja Philadelphia Flyersia urallaan edustanut ex-kiekkoilija otsikoi videonsa provosoivasti "Mikä vitsi!!".

Selänne tukee ikätoveriaan omassa twiitissään.

– Olen todellakin samaa mieltä. JR, olet bisneksen paras, kenelläkään ei ole sellaista tietämystä ja intohimoa kuin sinulla. Olet pian takaisin, Selänne kirjoitti.

Viestiin vastannut nimimerkki kyseenalaisti Selänteen julkilausuman toteamalla, että seksuaalinen vitsailu naispuolisesta työkaverista ei ole oikein julkisella foorumilla missään työtehtävässä. Tähän kritiikkiin suomalaistähti vastasi.

– Olen tuntenut hänet 30 vuoden ajan ja hän on mahtava kaveri. Kaikki tekevät virheitä, ystävät tukevat ystäviä, ainakin minä teen niin, toivottavasti sinäkin, Selänne jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat