Suositun komediasarjan luonut koomikko ripitti NHL-valmentajaa Kaapo Kakon kovasta kohtelusta – nyt luotsi vastasi kritiikkiin: "Sai minut nauramaan"

New York Rangersin päävalmentaja David Quinn joutui huippusarja Seinfeldin luoneen koomikko Larry Davidin kritiikin kohteeksi. Nyt Quinn vastaa saamaansa kritiikkiin.

Takavuosien hittikomediasarja Seinfeldin luonut Larry David kritisoi aikaisemmin tällä viikolla Quinnia siitä, kuinka hän kohtelee New York Rangersin suomalaistähti Kaapo Kakkoa. 53-vuotias päävalmentaja otti Davidin kritiikin vastaan hilpeästi.

– Kuunnelkaa, minäkin olen katsonut pari huonoa Seinfeld- ja Jäitä hattuun -jaksoa myös, Quinn naureskelee Rangersin videolla viitaten Larry Davidin tähdittämiin televisiosarjoihin.

– Rakastan silti Larry Davidia ja hänen työtään, Quinn jatkaa hymyillen.

Toista kauttaan Rangersin päävalmentajana operoivan Quinnin suojatit ovat tällä hetkellä itäisessä konferenssissa sijalla 11. NHL:n päävalmentajaurallaan vasta alkutaipaleella tallaava Quinn ymmärtää täysin ammattinsa realiteetit. Kritiikkiä tulee väkisinkin vastaan, mutta se on kestettävä. Davidin kritiikkiäkään Quinn ei ottanut henkilökohtaisesti.

– Se sai minut nauramaan. Hyvä hänelle, että hän on fani. Kyse on valmentamisesta. Jos loukkaannut helposti, älä aloita valmentamista, Quinn toteaa New York Postille.

Lue myös:

    Uusimmat