Teemu Pukki osui vihdoin, sankariteko hylättiin – Norwich jatkoi Arsenalin synkkää jaksoa

Teemu Pukki iski maalin Norwichille, kun se pelasi 2-2-tasapelin Arsenalin isäntänä jalkapallon Valioliigassa sunnuntaina. 

Pukki päätti kahdeksan ottelun ja yli kahden kuukauden maalittoman jaksonsa Valioliigassa iskemällä avausosuman 21. minuutilla. Ahnaasti laukaisupaikan itselleen rakentaneen Pukin kuti kimposi alakulmaan Arsenal-pakki Shkodran Mustafin käden kautta.

Arsenalin tasoitus tuli nopeasti, kun Pierre-Emerick Aubameyang osui pilkulta. Tim Krul torjui upeasti gabonilaishyökkääjän ensimmäisen yrityksen, mutta Aubameyang sai kokeilla uudestaan, kun tuomari katsoi Norwichin Max Aaronsin astuneen rangaistusalueelle liian aikaisin.

Todd Cantwell vei Norwichin johtoon tarkalla sijoituksella vielä avausjakson lisäajalla, ja Aubameyangin toinen 57. minuutilla sinetöi loppuluvut. Norwichilla oli paremmat paikat viimeisellä puolituntisella, mutta maalivahti Bernd Leno pelasti muun muassa Pukin loistotilaisuuden. 

Ottelu oli ruotsalaiselle Fredrik Ljungbergille ensimmäinen Arsenalin managerina. Hän nousi potkut saaneen Unai Emeryn paikalle perjantaina. 

Ylemmässä keskikastissa olevan Arsenalin edellisestä voitosta Valioliigassa on lähes kaksi kuukautta. Norwich majailee sarjassa toiseksi viimeisenä. 

Juttua korjattu klo 19.24: Arsenal sai uusia rankkarinsa Max Aaronsin virheen, ei Tim Krulin virheen takia. 

Lue myös:

    Uusimmat