Teemu Pukki ja Norwich hakkasivat päätään tähtivahdin muuriin – Cristiano Ronaldo nousi jälleen sankariksi

Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin edustamalle Norwichille jäi luu käteen jalkapallon Englannin Valioliigan ottelussa Manchester Unitedia vastaan.

Vierasjoukkue Unitedin supertähti Cristiano Ronaldo laukoi 75. minuutilla rangaistuspotkun varmasti sisälle, ja United voitti 1–0.

Norwich painoi pelin toisella puoliajalla vieraiden kenttäpuoliskolle, mutta maalia se ei paikoistaan tehnyt. Pukki oli avauspuoliajalla jokseenkin aneeminen, mutta piristyi selvästi tauon jälkeen. Vajaan tunnin kohdalla Pukki laukoi vihaisesti, mutta hienon ottelun pelannut David de Gea torjui pallon vaivoin maalin yli.

Norwich on kerännyt 16 liigaottelustaan kymmenen pistettä ja on jumbosijalla. Tällä kaudella viisi liigamaalia tehnyt Pukki pelasi koko ottelun.