Teemu Pukin viimeaikainen maalittomuus ei vaivaa Huuhkajien luottokaksikkoa – "Hyvä, että säästi muutaman näihin peleihin"

Paulus Arajuuri: Uskomme, että voitto on otettavissa 4:02
Videolla Paulus Arajuuri ennakoi Huuhkajien EM-karsintaotteluita.

Huuhkajien ykköstähti Teemu Pukki on jäänyt Valioliigassa nyt kolmessa ottelussa perätysten ilman täysosumia. Huuhkajien topparipari Joona Toivio ja Paulus Arajuuri vakuuttaa kuitenkin, ettei Pukin tulikuuma vire ole kadonnut mihinkään.

Huuhkajien arvokisajahti jatkuu jälleen lauantaina, kun se matkustaa Bosnia ja Hertsegovinan vieraaksi EM-karsinnoissa. Huuhkajat on tällä hetkellä upeasti oman karsintalohkonsa toisena, ja täten kiinni tiukasti kisapaikassa. Tunnelma elintärkeän karsintaottelun alla on tyyni ja odottava, vaikka panokset ovatkin suuret.

– Meidän pitää keskittyä yhteen peliin kerrallaan, vaikka se klisee onkin. Kyllä me itse koitamme pitää focus siinä, että saamme mahdollisimman hyvän suorituksen lauantaina. Samaan aikaan olemme innoissamme ja kiitollisia, että olemme pelanneet itsemme tähän asemaan, Arajuuri toteaa MTV Urheilulle.

Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki on ollut hurjassa maalivireessä niin maa- kuin seurajoukkueessakin. Viimeisissä Valioliigan otteluissa maaleja ei ole kuitenkaan syntynyt, mutta mitään kriisiä se ei Huuhkajissa ole aiheuttanut. Arajuuri ja Joona Toivio vakuuttavat, että Pukki liekehtii yhä.

– Mä kokeilin Teemua ja kyllä hän on edelleen tulikuuma. Teemu on ihan uskomattomassa vireessä. Ehkä se on hyvä, että hän säästi muutaman maalin näihin peleihin. Olemme kiitollisia siitä, että hän on meidän joukkueessamme, Arajuuri sanoo hymyillen.

– Ei ole kriisiä päällä, täällä se osuu, Toivio vakuuttaa. 

Joona Toivio: Bosnialla on varmasti hampaankolossa aika paljon 3:02
Videolla Joona Toivion mietteitä ennen Huuhkajien EM-karsintaotteluita.

Lue myös:

    Uusimmat