Teemu Pukin Norwichin voitolla ikävä seuraus – Englannin maajoukkuepelaaja kiipesi katsomoon tappelemaan

Tottenhamin ja Englannin maajoukkueen keskikentäpelaajaa Eric Dieria voi odottaa pitkä pelikielto. Dier hyökkäsi katsomoon Tottenhamin ja Norwichin välisen FA Cupin ottelun päätyttyä keskiviikkona. Norwich eteni jatkoon rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Tottenhamin ja Norwichin välinen FA Cupin ottelu sai ikävän käänteen taiston tauottua, kun Tottenhamin keskikenttäpelaaja Eric Dier hyökkäsi katsomoon, kertoo muun muassa The Guardian.

Dier onnistui omassa rangaistuspotkussaan, mutta ottelu ratkesi Gedson Fernandesin epäonnistumiseen. Norwichin Tim Krul pysäytti portugalilaisen vedon, ja Norwich pääsi juhlimaan voittoa.

Ottelun jälkeen tulosta suuremman huomion varasti kuitenkin Dierin käytös. Dier syöksyi pelin ratkettua katsomoon ja lähti kiipeämään penkkirivien yli ylemmäs kohti katsojaa, joka lehtitiedon mukaan oli huudellet solvauksia. Lehden mukaan ottelun katsojalla oli erimielisyyksiä Dierin veljen kanssa.

Tapauksesta julkaistuilla videoilla näkyy, kuinka Dier kiipeää katsomoon. Videoilta ei näy varmaksi, ennättääkö Dier katsojan kimppuun ennen kuin muut katsojat ja turvahenkilöstö tulevat tilanteeseen. Lopulta turvamiehet ohjasivat Dierin pois katsomosta ja pukusuojaan.

Tottenhamin manageri Jose Mourinho kommentoi välikohtausta ottelun jälkeen. Mourinho ymmärsi Dierin reaktiota, vaikka sanoikin sen olleen väärä.

– Eric Dier teki jotain, mitä ammattilaiset eivät voi tehdä. Mutta näissä olosuhteissa uskoisin, että kaikki tekisivät niin, Mourinho sanoi.

– Tämä henkilö loukkasi Ericiä, hänen perheensä oli paikalla, eikä hänen pikkuveljensä pitänyt tapahtuneesta. Sitten, kuten sanoin, Eric teki jotain, mitä ammattilaisten ei pitäisi tehdä, mutta jotain, minkä kaikki tekisivät. 

Dier saanee tempauksestaan pelikieltoa. Mourinhon mielestä seuran ei kuitenkaan pitäisi rangaista Dieria.

– Jos seura toimii niin, olen eri mieltä. Mutta hän toimi väärin, Mourinho toisti.

Lue myös:

    Uusimmat