PSG:n pelaajilta kovia syytöksiä Mestarien liigan välierän tuomarista – ”Jos puhuisimme noin, saisimme kolmen tai neljän ottelun pelikiellon”

Tiistai-iltaisen Mestarien liigan välierän hävinneen osapuolen Paris Saint-Germainin pelaajat syyttävät hollantilaistuomaria Björn Kuipersia törkeästä kielenkäytöstä.

Manchester Citylle yhteismaalein 4–1 hävinneen PSG:n keskikenttäpelaajan Ander Herreran mukaan Kuipers puhui voimasanoilla höystettynä solvaavasti PSG-peluri Leandro Paredesille.

– Puhumme paljon, kuinka erotuomareita pitää kunnioittaa. Jos me puhuisimme noin, saisimme kolmen tai neljän ottelun pelikiellon, Herrera väitti ranskalaiskanava RMC Sportin haastattelussa.

Herreran joukkuekaveri Marco Verratti kertoi niin ikään joutuneensa Kuipersin solvaamaksi kesken ottelun.

Kuipersin toiminta oli muutenkin PSG:n näkövinkkelistä harmillista, sillä hän ajoi argentiinalaistähti Angel di Marian ulos ottelun 69. minuutilla, sillä tämä talloi Cityn keskikenttäpelaajaa Fernandinhoa punaisen kortin arvoisesti.

PSG:n päävalmentaja Mauricio Pochettino tuumi ottelun jälkeen, että Kuipersin puheet olisi kenties syytä ottaa tarkempaan syyniin Uefassa.

– En kuullut mitään itse kentän laidalle, mutta ehkä Uefa tutkii asiaa, jos jotain sellaista tapahtui.

– Se ei ole kuitenkaan tekosyy, jonka haluan nostaa eteenne. Pääasia on nyt se, että me emme ole Mestarien liigan finaalissa, ja se tekee minut surulliseksi, Pochettino totesi.

Lue myös:

    Uusimmat