Teemu Pukin agentti näkee: "Siirto Valioliigaan mahdollista kesällä"

Eremenkon sopimus purettu 1:43
Videolla juttu suomalaispelaajien siirtoikkunaliikkeistä.

Huippukautta Englannin Mestaruussarjassa Norwichin riveissä pelaavan Teemu Pukin agentti Teemu Turunen näkee suojattinsa nykytilanteen monella tapaa mallikkaana.

Pukki on laukonut tällä kaudella jo 15 maalia Norwichille. Syksyllä suomalaishyökkääjä oli upeassa vireessä myös Huuhkajien paidassa.

– Teemulla ei ole kiire mihinkään, sillä hän viihtyy seurassa erittäin hyvin. Toisekseen uskon, että hän pääsee kyllä varmasti ennemmin tai myöhemmin mittaamaan koko potentiaalinsa vielä kovemmassa sarjassa, mikäli hänen suoritustasonsa pysyy jatkossakin korkealla tasolla, Turunen sanoo MTV Urheilulle.

– Norwich on ollut todella tyytyväinen Teemun peliesityksiin ja tehokkuuteen. On totta kai selvää, että sarjanousu olisi äärimmäisen arvokas asia seuralle taloudellisessa mielessä. Teemu on tärkeässä roolissa ryhmässä sitä tavoitetta ajatellen, hän muistuttaa.

Lieneekin selvää, ettei Norwich halua luopua avainhyökkääjästään tammikuun siirtoikkunassa.

Huuhkajien ykköspyssy on herättänyt otteillaan jo muutamien Valioliigaseurojen kiinnostuksen. Turunen toppuuttelee hieman siirtospekulaatioita Pukin kohdalla.

– Siirto Valioliigaan on toki mahdollista kesällä, mikäli Norwich on valmis luopumaan Teemusta. Mutta nyt ei kannata mennä asioiden edelle, Turunen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat