Teemu Pukille kymppi täyteen voittomaalilla – "Fantastinen ilta meille"

Jalkapallon Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestaruussarjassa Norwich jatkaa sarjan kärjessä, kun se kaatoi keskiviikkoillan myöhäisottelussa Readingin 2-1 vieraskentällä. Norwichin sankariksi nousi joukkueen suomalaishyökkääjä Teemu Pukki.

Pukki viimeisteli 55. minuutilla joukkueensa 2–1-voittomaalin rangaistuspotkusta.

– Pelaamme pisteistä, ja tämä oli fantastinen ilta meille. Ennen ottelua ajattelimme, että tasapelikin olisi hyvä tulos, sillä se suojaisi piste-eroamme heihin (Readingiin) ja asemiamme sarjataulukossa. Mutta täydet pisteet matkapelistä on vielä makeampi juttu, Norwichin luotsi Daniel Farke totesi seuran verkkosivuilla.

Osuma oli Pukille kauden kymmenes Mestaruussarjassa. Hän pelasi ottelussa 89 minuuttia, kunnes Jordan Hugill korvasi suomalaisen juuri ennen lisäajan alkua.

Norwich siirtyi ottelussa 11. minuutilla 1–0-johtoon argentiinalaisen Emiliano Buendian maalilla. Readingin Michael Olise tasoitti tilanteeksi 1–1 vain kolme minuuttia Buendian johtomaalin jälkeen.

Norwich johtaa Mestaruussarjaa kolmen pisteen erolla Bournemouthiin. Reading on viidentenä seitsemän pinnan päässä.