Teemu Pukin ja Norwichin asema yhä toivottomampi – Valioliigassa säilyminen kirvelevän tappion myötä kaukainen haave

Norwichin toiveet Valioliigassa säilymisestä ovat yhtä ohuemmat, kun joukkue hävisi tiistaina Watfordille vieraskentällä maalein 1-2. Ottelussa 83 minuuttia pelanneen Teemu Pukin maaliton putki venyi entisestään.

Vieraat saivat otteluun mainion lähdön, kun Emiliano Buendia iski johto-osuman jo neljän minuutin pelin jälkeen. Watford iski tasoituksen vain kuusi minuuttia myöhemmin, asialla Chris Dawson.

Ottelun voitto-osuma syntyi 55. minuutilla Danny Welbeckin näyttävällä saksipotkumaalilla.

Edellisen kerran tammikuun 22. päivä maaliin osuneelle Pukille ei juurikaan kertynyt laadukkaita maalipaikkoja.

Valioliigan jumbona olevan Norwichin ero putoamisviivaan on nyt kymmenen pistettä, kun sillä on pelaamatta viisi ottelua.