Teemu Pukin Norwich vihdoin pisteille – suomalaishyökkääjä ei hyödyntänyt paikkojaan

Suomen maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukin seura Norwich välttyi vihdoin vierastappiolta jalkapallon Englannin Valioliigassa, kun vierailu Bournemouthiin toi 0–0-tasapelin. Aiemmat neljä vieraspeliään joukkue oli hävinnyt, ja vierastappio tuli myös liigacupissa.

Tällä kaudella kuusi liigamaalia viimeistellyt Pukki haki jälleen kärkkäästi osumaa, mutta maali jäi saamatta nyt neljännessä pelissä putkeen. Pukin paras yritys oli 66. minuutin matala kuti, johon Bournemouthin maalivahti Aaron Ramsdale kuitenkin venytti komeasti.

–  Olen hieman pettynyt siihen, ettemme voittaneet. Pukki pakotti maalivahdin maailmanluokan torjuntaan, ja Tom Trybull oli lähellä (84. minuutilla), Norwichin valmentaja Daniel Farke totesi seuran Twitter-tilillä.

–  Hieno piste kuitenkin ja kauden ensimmäinen nollapeli, vieläpä kaikkien toppariemme ollessa loukkaantuneina, Farke jatkoi.

Norwich on koonnut yhdeksästä pelistään seitsemän pistettä, ja joukkue majailee sarjassa viimeistä edellisenä. Takana on vain neljän pisteen Watford. Seuraavaksi Norwich kohtaa Manchester Unitedin ensi viikon sunnuntaina kotonaan.


Lue myös:

    Uusimmat