Täyttääkö sinunkin kumppanisi tiskikoneen väärin? Nainen sai tarpeekseen puolisonsa tavasta: "En kestä tätä enää"

Suoristaako tiskikone hammasharjat entiseen muotoonsa? Lopputulos yllätti hammaslääkärin:"Erikoinen ja merkittävä löydös" 1:45
Suoristaako tiskikone hammasharjat entiselleen? Katso testi videolta.

Erilaiset tavat tehdä kotitöitä voivat hiertää parisuhteessa, vaikka tärkeintä olisi, että kumpikin osallistuisi askareiden hoitamiseen tavalla tai toisella. Hitiksi nousseen Twitter-keskustelun perusteella etenkin tiskikoneen täyttäminen väärin saa veren kiehumaan.

Tiskaus on yksi vihatuimmista kotitöistä – erään kyselyn mukaan jopa vihatuin. Astioiden pesuun liittyvät voimakkaat tunteet voivat kulminoitua parisuhderiidaksi, jos kumppaneiden tiskausmetodit eivät käy yksiin.

Käsin tiskaavat saattavat kuulla puolisonsa naputtavan esimerkiksi pesujärjestyksestä, vedenkäytöstä tai pestyjen astioiden puhtaudesta, mutta ei elämä ole helppoa tiskikoneenkaan omistavissa kotitalouksissa. Tämän osoittaa eräs brittinainen, jonka nalkuttavasta twiitistä uutisoi Mirror-verkkolehti.

Tiskikoneen täyttämistapa hiertää parisuhteissa

Jo yli 64 000 tykkäystä ja lähes 3000 uudelleentwiittausta kerännyt julkaisu saa tiskikoneintoilijoiden sykkeen nousemaan. Kuvassa kattilat ja astiat on tungettu tiskikoneen alakoriin läjäksi, jonka uumeniin vesi ei välttämättä pääse tahroja puhdistamaan.

– Menin hänen kanssaan naimisiin ennen kuin olin nähnyt, miten hän täyttää tiskikoneen. En kestä tätä enää, Lee Beattie kirjoittaa ilmeisen ironisesti kuvan yhteydessä.

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Twiitin alle kertyneet kommentit paljastavat, että Lee ole tuskailunsa kanssa yksin.

– Aviomieheni tekee tätä. Pidin häntä ennen älykkäänä, mutta nykyään en enää niinkään, yksi kommentoijista kirjoittaa.

Eräs mies puolestaan valittelee, että hänen vaimonsa laittaa tiskikoneeseen törkyisiä huuhtelemattomia astioita ja pistää veitset pesuun vaarallisesti terä ylöspäin.

– Jokaisessa avioliitossa on yksi henkilö, joka osaa täyttää tiskikoneen ja yksi henkilö, joka ei. Jos et tiedä, kumpi olet, sitten et osaa, Twitter-käyttäjä @rayray_gunKkirjoittaa tiivistäen monien tunteet.

Näin täytät tiskikoneen oikein

Tiskikoneen täyttäminen ei ole pelkkä makuasia, vaan siihenkin on oikea tapa.

Puhtaimman lopputuloksen saa, jos astioista huuhtelee ruoantähteet ja suuret ruokapalat pois ennen pesua.

Koneen yläkori on tarkoitettu kupeille, mukeille, laseille sekä pienille kulhoille, jotka asetetaan ylösalaisin. Alakoriin kuuluvat lautaset, tarjoiluastiat ja muut isot esineet, kuten kattilat. Kookkaat lautaset ja leikkuulaudat tulisi asettaa korin reunaan, jotta ne eivät estä suihkuvarsien liikettä.

Liian täyteen konetta ei tulisi ahtaa, sillä tällöin astiat jäävät helposti likaisiksi.

Lue myös:

    Uusimmat