Harvinaisen röyhkeä lokki näki tilaisuutensa tulleen – pizzaa syönyt nainen kavahti kauhuissaan pakoon: "Kaikki tapahtui niin nopeasti"

Venetsialaiset lokit varastivat naisen pizzan harvinaisen röyhkeästi.

Lokit ovat tunnetusti innokkaita varastamaan minkä tahansa ruoan, joka jää hetkeksikin vartioimatta. Harvinaisen röyhkeät yksilöt saattavat tulla ja napata ruoan myös suoraan suusta.

Näin kävi Venetsiassa vierailemassa olevalle yhdysvaltalaiselle Shenicquia Fultonille, joka halusi muiston itsestään syömässä aitoa italialaista pizzaa ikonisen Rialton sillan vieressä.

Hulvattomassa, Fultonin miehen kuvaamassa videossa nainen ehtii ottaa vain yhden haukun herkullisen näköisestä pizzastaan, kun videon vasemmasta reunasta paikalle lennähtää nälkäinen lokki.

– Se kaikki tapahtui niin nopeasti, enkä tiennyt miten reagoida, joten pudotin pizzan ja juoksin. En nähnyt yhtään lokkia ja olin shokissa, kun ne hyökkäsivät, koska pizzalaatikkonikin oli auki, kun kuvasin sitä, eivätkä lokit häirinneet minua lainkaan, Fulton kertoo.

Katso yllä olevalta videolta Fultonin reaktio pizzavarkaaseen ja miten röyhkeästi paikalle saapui myös parvi muita lokkeja.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat