Täydellinen burgeri: Vaihda ylikypsä possu broileriin

Makuja.fi-sivuston ruokabloggaaja Jani Kinnunen perehtyy tänä kesänä täydellisen hampurilaisen saloihin.

Sivumaku-ruokablogia pitävä Jani Kinnunen aikoo selvittää, mikä on täydellisen mehukkaan hampurilaisen salaisuus: millainen on täydellinen hampurilaissämpylä, mitkä lisukkeet toimivat parhaiten ja miten syntyy se kaikista mehevin pihvi? Tällä kertaa Kinnunen päätti kokeilla purilaista pitkään haudutetusta ja riivitystä broilerista.

– Burgeriprojekti siirtyi pulled-lihaan, jolle suomenkieliseksi vastineeksi sopii parhaiten riivitty. Ylikypsäksi keitettyä lihaa, joka hajoaa käsiin. Siksipä se riivitään sormin tai haarukalla säikeiksi ja nautitaan mitä moninaisimmilla herkullisilla tavoilla. Useimmiten liha taitaa olla possua, mutta itse koitin onneani broilerilla. Varsin hyvällä lopputuloksella.

Lue Sivumaku-blogista, mistä broilerin osasta pulled chicken burger kannattaa valmistaa ja katso resepti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat