Mainos

Tavallinen nainen meni pelkät urheiluliivit päällään kuntosalille – näin kävi

Toimittaja selvitti, miten ihmiset suhtautuvat ilman paitaa treenaavaan naiseen. Tulokset yllättivät hänet täysin.

Ilman paitaa treenaavat miehet ovat paljon yleisempi näky kuin pelkissä urheiluliiveissä liikkuvat naiset. Women’s Health -lehden toimittaja halusi selvittää, mistä naisten ujous johtuu, ja minkälaisia ajatuksia ja reaktioita pelkissä urheiluliiveissä treenaaminen kanssaliikkujien keskuudessa oikein herättää.

Lauren Del Turco riisui paitansa ja lähti rohkeasti salille. Vaikka paidan pois ottaminen tuotti aluksi naiselle häpeää, hän oppi kokemuksesta paljon. Nämä seuraavat asiat tapahtuivat Turcolle kokeilun aikana.

En joutunut ongelmiin

”Yllätys! Kuntosalien säädyllisyyspartio ei siepannut minua välittömästi salille astuessani. Muistutus: Se olisi naurettavaa. Jos kuntosalin henkilökunta kehottaa sinua laittamaan paidan päällesi, etsi uusi sali.”

Osa miehistä tuijotti

"Päätin jättää huomioimatta vanhemman miehen, joka kirjaimellisesti lopetti kuntopyörän polkemisen sen jälkeen, kun aloin lämmitellä. Nämä ovat hetkiä, jolloin minun narttunaamani nosti päätään."

Arvostan vartaloani

"En arvostanut vartaloani ennen kuin aloin lämmitellä ja katsoin itseäni lattiasta kattoon ulottuvasta peilistä. Onko minulla sixpack? Ei. Mutta kun katsoin itseäni peilistä maastavetoja tehdessäni, hymyilin, koska olin tyytyväinen siihen, mihin kaikkeen kehoni pystyy."   

Liikuin kovemmin

"Ehkä se johtui ylimääräisestä adrenaliinista, jota tunsin ollessani niin sanotusti paljaana, mutta tein 50 minuutin mittaisen kuntopiirin läpi ilman, että tunsin kertaakaan halua lopettaa. Tunsin itseni kovikseksi!"

Se ei ollut iso juttu

"Kun olin pesemässä hikeä hiuksistani suihkussa, aloin nauraa ääneen. Ymmärsin, että suurin opetus, jonka olin saanut paidattoman kokeiluni aikana oli, että paidattomuus oli minulle iso juttu vain sen takia, että olin tehnyt siitä sellaisen.

Aidoimmillaan liikunta on oodi kehoillemme. Aion jahdata hyvänolon hormoneja jatkossa, kuten haluan. Paidattomana tai en."

Myös tämän liikkeen voit tehdä halutessasi ilman paitaa. 


Lähde: Women'sHealth 

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.