Mainos

Taustavaikuttaja hämmästelee Jorma Kemppaisen kohtelua – "Ei kukaan voi ottaa tuollaista ryöpytystä vastaan"

12:10

Suomen urheiluliiton eli SUL:n johdossa tapahtuu ja tapahtui tämän syksyn aikana merkittäviä muutoksia, kun muun muassa Jorma Kemppainenjätti valmennusjohtajan pestin. Monien huippuyleisurheilijoiden taustalla vaikuttava Jukka Härkönen paheksuu sitä, miten kaikki kritiikki kohdistui yhden tahon hartioille.

Kemppainen oli isosti esillä kesän yleisurheilun EM-kisojen yhteydessä. Suomen heikon menestyksen syyt ohjattiin herkällä kädellä hänen suuntaan.

Syyskuun lopulla Suomen urheiluliitto tiedotti, että Kemppainen siirtyy tehtävästä syrjään.

Monia yleisurheiluhuippuja manageroiva Härkönen hämmästelee sitä, millaisen vyöryn alle Kemppainen joutui.

– Tunnen Jorman aika hyvin, enkä usko, että kukaan ihminen voi ottaa tuollaista ryöpytystä vastaan. Tietenkin sen voi sanoa, että virkamiehen pitää kestää palautetta, kun on ottanut tehtävän vastaan. Mutta sellainen henkilöön menevä ja kaikenlainen painostaminen – kyllä se oli kestämätön paikka, Härkönen miettii MTV Sportille, jatkaen perään:

– Ei olisi ollut kiva olla Jorman housuissa. En siltikään sano, etteikö Jorman toiminnassa olisi ollut virheitä ja parantamisen varaa, Härkönen painottaa.

Kenet Härkönen näkisi hyvänä korvaajana Kemppaiselle? Muun muassa tästä sekä SUL:n toisesta isosta nimityksestä, puheenjohtajan valinnasta lisää ylälaidan videolta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja