Tätä näkyä poliisi pitää käsittämättömänä – "Liikenneturvallisuuden vaarantamista"

Ilmastointi on yleinen vakiovaruste jo käytetyissäkin autoissa 1:40
Ilmastointi on yleinen vakiovaruste jo käytetyissäkin autoissa. Osaatko hyödyntää sitä oikein?

Talvi on tuonut liikenteeseen jälleen kerran myös ”igluautot”.

Mikäli auton ikkunat jäävät syystä tai toisesta huonosti puhdistamatta lumesta ja jäästä, niin poliisi saattaa muistuttaa siitä sakoilla.

Helsingin liikennevalvontatoiminnon johtaja ylikomisario Dennis Pasterstein pitää käsittämättömänä, että liikenteessä tapaa yhä "igluautoja". Pasterstein tviittasi asiasta ja liitti mukaan myös kuvan varsin lumisesta autosta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Pidän melko käsittämättömänä, että edelleen partio havaitsevat lähes aina lumisateiden jälkeen "igluautoja". Tässä tuore raportti kentältä: "Tällaisella autolla ajaminen on liikenneturvallisuuden vaarantamista ja siten päiväsakoilla rangaistavaa."

Bongasitko liikenteessä igluatuon tai muuta yllättävää, hauskaa tai uutisoimisen arvoista? Lähetä kuva tai video meille!

Onko sinulla tien päältä otettu kuva tai peräti video, jonka uskot kiinnostavan muitakin? Näitkö erikoisen auton, vaarallisen läheltä piti -tilanteen tai suorastaan pöyristyttävän pysäköintisuorituksen? Kerro siitä meille!

Voit nyt lähettää meille kuvasi ja videosi helposti mobiililaitteella osoitteessa mtvuutiset.fi/lukijankuvat. Linkki ohjaa sinut palveluun, jonka kautta saat materiaalisi helposti toimituksen nähtäville. Voit lähettää kuvan tai videon puhelimesi galleriasta tai kuvata sivuston kautta avautuvalla kameralla.  

Muista jättää myös yhteystietosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat