Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin pojan nimi paljastui – kunnianosoitus edesmenneelle Robert Kardashianille

Tristanin pettämiskohu selviää siskoksille 0:40
Tristanin pettämiskuvio selvisi Kardashianeille Keeping Up With The Kardashians -sarjassa

Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin lapsen nimi on vuotanut julkisuuteen.

Seurapiiritähti Khloé Kardashian ja koripalloilija Tristan Thompson saivat viime kesänä pojan sijaissynnyttäjän kautta. Kardashian on pysynyt julkisuudessa melko vaitonaisena hänen ja Thompsonin pienokaisesta, eikä esimerkiksi lapsen nimeä ole kerrottu julkisuuteen. Lasta ei myöskään ole liiemmin nähty esimerkiksi Kardashianin sosiaalisessa mediassa.

Kaksikon lapsesta on nyttemmin tihkunut uutta tietoa julkisuuteen. The U.S. Sunin lähteen mukaan viime kesänä syntynyt poika on nimeltään Tatum Robert.

Kardashian paljasti viime kuussa Jennifer Hudson Show'ssa  päättäneensä antaa pojalleen T-kirjaimella alkavan nimen mukaillen hänen ja Thompsonin esikoistytär Truen nimeä.

The U.S. Sunin lähde kertoo Kardashianin ja kumppaneiden pallotelleen pojan nimien järjestystä. Lähteen mukaan etenkin Kardashianin äiti Kris Jenner toivoi, että pojan ensimmäiseksi nimeksi annettaisiin Robert.

– Oli puheita siitä, pitäisikö nimen olla Tatum Robert vai Robert Tatum. Jotkut perheenjäsenet kallistuivat enemmän Robertiin, koska se kunnioittaa [Kardashianin] isää ja veljeä, lähde kertoo.

Kardashianien isä, asianajaja ja liikemies Robert Kardashian menehtyi syöpään vuonna 2003. Heidän veljensä puolestaan on nimeltään Rob Kardashian.

Lähteen mukaan Kardashianilla kesti hetki totutella nimeen. Hänen kerrotaan halunneen lapselle hieman epätavallisen, muttei yliampuvan nimen, joka alkaa T:llä.

Kardashian kertoi Jennifer Hudson Show'ssa. että hän on odottanut pojan nimen paljastamista The Kardashians -tosi-tv-sarjan tulevan kauden ensi-iltaan. Sarjan kolmannen tuotantokauden ensimmäinen jakso julkaistaan 25. toukokuuta.


Lue myös:

    Uusimmat