Kylie Jenner ja ex-bestis Jordyn Woods jälleen väleissä? Bongattiin yhdessä ravintolassa

Tristanin pettämiskohu selviää siskoksille 0:40
Näin Kardashianin sisarukset reagoivat, kun Tristan Thompsonin pettämiskuviot paljastuivat heille juuri Khloé Kardashianin synnytyksen alla

Kylie Jenner bongattiin samasta ravintolasta entisen parhaan ystävänsä kanssa. 

Huhut Kylie Jennerin ja tämän ex-bestiksen Jordyn Woodsin lämmenneistä väleistä lähtivät liikkeelle, kun kaksikko bongattiin samasta ravintolasta viime viikonloppuna. 

Ystävysten välit viilenivät neljä vuotta sittan, helmikuussa 2019, kun uutiset Khloé Kardashianin miesystävänä Tristan Thompsonin  pelehtemisestä Woodsin kanssa nousivat otsikoihin. 

– Kylie ei ollut pitkään aikaan varma, mitä ystävyydelle käy. Hänen oli vaikea vaan poistaa Jordyn elämästään, lähipiiri kertoi tuolloin People-lehdelle. 

Kylie oli aluksi musertunut uutisista. 

– Kun Kylie piilotteli raskauttaan maailmalta, Jordyn vietti lähes jokaisen päivän tämän kanssa, lähde kuvaili. 

Lopulta ystävyys viileni ja Jenner päätti seisoa perheensä rinnalla.  

– Voit tehdä mitä tahansa, mutta jos se vaikuttaa perheeseeni, minuun, silloin siitä tulee ongelma, Jenner sanoi Kardashianit-sarjassa siskoilleen. 

Woods avautui pettämiskohusta Jada Pinkett Smithin  Red Table Talk -nettiohjelmassa. Nainen vahvisti suudelleensa Thompsonia kotibileissä, mutta kiisti muut syytökset.

Nyt Woodsin ja Jennerin välien kerrotaan jälleen lämmenneen. Dailymail-julkaisu sai haltuunsa kuvia, joissa kaksikko lähtee yhdessä sushi-ravintolasta hymyssä suin. 

Lue myös:

    Uusimmat