Tätä et nähnyt televisiossa! Eri maiden ulkoministereillä on varsin erikoisia harrastuksia – Pekka Haavisto paljastaa, mitä ne ovat

Pekka Haavisto kertoo, että eri maiden ulkoministereillä on mielenkiintoisia harrastuksia.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa juontaja-toimittaja Maria Veitola vierailee ulkoministerin ja Vihreiden kansanedustajan Pekka Haaviston veneellä, jolla kaksikko suuntaa syksyiselle retkelle saareen. 

Videopätkässä, jota ei nähty jaksossa, Haavisto kertoo Veitolalle eräästä ministerikokouksesta, jolloin päätyi keskustelemaan muiden maiden ulkoministerien kanssa siitä, mitä kukin harrastaa. Haaviston mukaan Norjan ulkoministeri oli kertonut harrastavansa laskuvarjohyppäämistä. Kanadan ulkoministeri sen sijaan oli entiseltä ammatiltaan astronautti ja pitää ilmeisesti entistä ammattiaan yhä tavalla tai toisella elämässään. 

– Kun nämä oli ne ensimmäiset harrastukset, mun oli aika vaikeaa sanoa, että mulla on tämmöinen vanha puuvene ja vähän kuplia (kuplavolkkareita) kunnostelen, niin tuntui aika vaatimattomalta nämä suomalaiset harrastukset siihen verrattuna.

Haavisto kertoi myös, että varsinkin Venäjän ja Yhdysvaltojen ulkoministerit hämmästyivät toistensa harrastuksista – yllättävästä syystä. Katso keskustelu yllä olevalta videolta!

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kaikki jaksot löydät mtv-palvelusta.


Lue myös:

    Uusimmat