Portion Boysin ja Kake Randelinin yhteiskappale johdattelee kohti juhannusta – tällainen on Juhannusyö

Portion boysin Juhannusyö-biisi ensiesityksessä MTV:llä 8:32
Mistä idea Juhannusyö-kappaleeseen lähti? Katso Portion boysin haastattelu!

Portion Boys ja Kake Randelin ovat julkaisseet yhteiskappaleen Juhannusyö, jonka musiikkivideo oli yksinoikeudella ensiesityksessä MTV Uutisten verkkosivuilla ja MTV Katsomossa.  

Viime vuosina ahkerasti keikkalavoja kiertänyt Portion Boys hemmotteli fanejaan julkaisemalla perjantaina (7.6.) tuplasinglen: Juhannusyö ja Mökkielämää.

Yli 180 miljoonaa soittokertaa Spotifyssa kahminut yhtye kertoo, että idea Juhannusyön versioinnista ehti muhia mielensopukoissa parin vuoden ajan ennen kuin Kake Randelinin esittämään kappaleeseen sävellettiin Portion Boys -yhtyeen soundit. 

"Hän oli saman tien mukana"

Oli heti selvää, että kappale tulee tehdä yhteistyössä itse mestarin, siis Randelinin kanssa – ihaileehan Portion Boys Randelinin rautaista ammattitaitoa ja elämänmyönteistä asennetta. 

– Lähestyimme häntä, kun olimme saaneet Juhannusyöstä demon valmiiksi, ja hän oli saman tien mukana, yhtye iloitsee. 

Juhannusyö-uutuuskappaleen musiikkivideo kuvattiin toukokuun loppupuoliskolla Hämeenlinnassa Lammilla kesäisissä maisemissa. MTV Uutiset piipahti musiikkivideon kuvauksissa, ja esimakua tuolta juttukeikalta saadaan viikonlopun aikana MTV Uutisten verkkosivuilla.

Mitä mieltä Kake Randelin on kappaleesta? Entä, mitä kuuluu Portion Boysin kesäsuunnitelmiin? Katso Portion boysin haastattelu! 

Vauhti kiihtyy oli avain menestykseen

Portion Boys nousi koko kansan tietoisuuteen viimeistään vuonna 2021, kun yhtye teki oman versionsa Matin ja Tepon vuonna 1989 julkaistusta kappaleesta Vauhti kiihtyy. Idea yhteiskappaleesta oli syntynyt kesällä 2020, ja pian Portion Boys tekikin yhteistyötä legendaarisen turkulaiskaksikon kanssa. 

Vuonna 2010 perustettu yhtye on julkaissut musiikkia jo yli vuosikymmenen, eli menestys antoi odotuttaa itseään. Bändin Dynastia-debyyttialbumia on striimattu 65 miljoonaa kertaa.

Yhtyeeseen kuuluu tällä hetkellä kaikkiaan viisi jäsentä: Mikael "El Meissel" Forsby, Raimo "Kenraali Vahva" Paavola, Roope "Taiteilija Nieminen" Nieminen, Tiina "JaloTiina" Forsby sekä Aapo "A. P. Vuori" Vuori.

Portion boys nousi raketin lailla huipulle 9:39
Katso videolta, kun Portion boysin El Meissel yllätettiin suorassa Huomenta Suomen lähetyksessä.

Lue myös:

    Uusimmat