Emma-gaalan punaiselle matolle saapuneet Matti ja Teppo yllättyivät hittibiisinsä saamasta huomiosta – laivakeikalla 500 nuorta

Hittibiisin suosio yllätti Matin ja Tepon 2:14
Katso video! Veljesduo Matti ja Teppo kertovat fanikuntansa laajentuneen

Veljesduo Matti ja Teppo saapuivat iloisina Emma-gaalaan.

Legendaarinen veljesduo Matti ja Teppo saapuivat hymyilevinä Emma-gaalaan ja kertoivat odottavansa innolla yhteisesiintymistä Portion Boys -yhtyeen kanssa. Veljeksien ja Portion Boysin hittibiisi Vauhti kiihtyy, on keikkunut soittolistojen kärjessä jo kappaleen julkaisusta asti.

Veljesduo kertoi yhteistyön olleen mutkatonta ja hauskaa.

– Yhteistyö on ollut todella miellyttävää ja koko ryhmä on tosi kiva. Kun kuulimme demon, niin tajusimme että tästähän tulee tosi hyvä ja siitähän tuli viime vuonna ihan megahitti, Matti Ruohonen sanoo.

– Se on hyvä esimerkki siitä, miten uudella tavalla näitä biisejä voi tehdä ja aina kannattaakin tehdä, Teppo Ruohonen jatkaa.

Veljekset kertovat esittäneensä uutta versiota biisistä jo monia kertoja ja iloitsevat, että kappaleen myötä kuulijakuntakin on laajentunut.

– Fanikunta on aika paljon nuorentunut viime päivinä, Teppo Ruohonen naureskelee.

– Laivakeikalla yleisössä oli muun joukon lisäksi 500 nuorta ja kun aloitimme setin tällä biisillä, niin tunnin keikalla oli aivan mielettömän kova meininki, Matti Ruohonen jatkaa.

Molemmat odottavat tulevaa kesää ja festarikeikkoja innolla liki kahden vuoden keikkatauon jälkeen.

Katso koko Emma-gaalan live tästä:

Hyppää mukaan Emma-gaalan tähtiloisteeseen – katso tunnelmia punaiselta matolta! 54:54





Lue myös:

    Uusimmat