Tätä elokuvaa prinsessa Diana rakasti – edesmenneeltä kuninkaalliselta yllättävä reaktio kuuluisaan kohtaukseen: "Niin tuhmaa"

1:50
Prinsessa Dianan kuolemasta on kulunut 20 vuotta

Prinsessa Diana oli suuri romanttisten komedioiden ystävä. 

Vaikka edesmenneellä prinsessa Dianalla itsellään ei tunnetusti ollut onnea rakkaudessa, tunnustautui kuninkaallinen kuitenkin suureksi romanttisten komedioiden ystäväksi. Yksi prinsessan suurimmista suosikkielokuvista olikin vuoden 1989 klassikko Kun Harry tapasi Sallyn

Diana osallistui elokuvan ensi-iltaan sen ilmestymisvuonna Lontoossa, jolloin hän tapasi sen pääosia esittäneet Billy Crystalin sekä Meg Ryanin

Näytöksessä Diana istui Crystalin vierellä, joka pääsi todistamaan muun muassa prinsessan vilpitöntä ja ihastunutta reaktiota elokuvan kuuluisaan orgasmikohtaukseen. 

– Kun orgasmikohtaus alkoi, hän nauroi niin kovasti, oikealla röhönaurulla. Hänellä oli juuri sellainen nauru, että jos olisit ollut treffeillä hänen kanssaan, et olisi enää koskaan halunnut nähdä häntä uudestaan. Sitten hän tarttui käteenä ja sanoi: "Niin tuhmaa", Crystal on kertonut illasta. 

Dianan on kerrottu olleen niin suuri elokuvan ihailija, että hän jopa järjesti yksityisen näytöksen ystävilleen Buckinghamin palatsissa. 

Lähde: Marie Claire

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja