Billy, 4, väittää olevansa uudelleensyntynyt prinsessa Diana – isä paljasti hyytävät todisteet

Prinsessa Dianan kuolemasta 20 vuotta 1:50
Prinsessa Dianan kuolemasta tuli toissa vuonna kuluneeksi 20 vuotta.

Australialainen pikkupoika on esittänyt hämmentäviä kommentteja.

Australialainen tv-juontaja David Campbell on esittänyt hyytäviä väitteitä, joiden mukaan hänen neljävuotias poikansa Billy luulee olevansa uudelleensyntynyt prinsessa Diana. Campbell kirjoitti aiheesta kolumnin, jossa esittelee joukon kummallisia asioita, joita hänen poikansa on sanonut.

Billyn omituiset puheet alkoivat, kun hän oli kaksivuotias. Campbellin mukaan poika osoitti prinsessa Dianan kuvaa ja sanoi:

– Katso, se olen minä silloin, kun olin prinsessa.

Vaikka Billylle ei ole opetettu mitään kuninkaallisista, omituiset kommentit jatkuivat. Poika väitti perheelleen, että hänellä on John-niminen veli. Prinsessa Dianalla oli samanniminen veli, joka menehtyi ennen hänen syntymäänsä.

Billyn puheisiin ilmestyivät pian myös Dianan pojat prinssi William ja prinssi Harry.

– Hän alkoi viitata kahteen "poikaansa". Ihmettelin, mitkä pojat, ja kolmevuotiaamme totesi puhuvansa lapsistaan, Campbell kertoo.

Yhä omituisempaa oli, että poika osasi kuvailla Balmoralin linnaa, vaikka ei ollut koskaan nähnyt sitä. Billy osasi kertoa, että linnan seiniin on maalattu yksisarvisia.

Pojan uusin kommentti on kenties kaikista hyytävin. Campbell kertoo Billyn puhuneen prinsessa Dianan kuolemasta.

– Lisa näytti hänelle Dianan kuvaa. Billy sanoi: "Tuossa olen minä prinsessana. Sitten eräänä päivänä sireenit tulivat, enkä enää ollut prinsessa".

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat