The Crown -tähdelle esitettiin kysymys prinssi Williamista ja prinssi Harrysta – antoi rehellisen vastauksen

Prinsessa Dianan roolissa The Crownissa nähtävä Emma Corrin kertoo, että pötkisi todennäköisesti pakoon, jos törmäisi prinssi Williamiin ja prinssi Harryyn.

Netflix julkaisi sunnuntaina kuningatar Elisabetin valtakaudesta kertovan menestyssarjan The Crownin uuden, neljännen tuotantokauden. Kuninkaallisfaneille odotettu hetki koitti jo ensimmäisessä jaksossa, kun ruudussa nähtiin ensimmäistä kertaa Emma Corrinin näyttelemä nuori prinsessa Diana.

24-vuotias näyttelijä kertoo, ettei hänellä ole aikomusta pyrkiä juttelemaan roolityöstään Dianan poikien prinssi Harryn ja prinssi Williamin kanssa.

– Jos tapaisin heidät joskus juhlissa, pötkisin todennäköisesti pakoon, hän täräytti brittilehti GQ:n haastattelussa.

Corrin kuitenkin myöntää, että häntä kiinnostaisi kuulla, mitä mieltä prinssit ovat hänen roolisuorituksestaan, mutta ei lähde arvailemaan, miten he mahdollisesti ovat reagoineet siihen.

– En voi sanoa, etteikö sillä olisi väliä, sillä se olisi ylimielistä. Jos joku tekisi ohjelman viime vuonna menehtyneestä isoäidistäni, minun olisi todella vaikeaa katsoa sitä.

People-lehden mukaan prinssi William on aiemmin kertonut kolmannella ja neljännellä kaudella kuningatar Elisabetin roolissa nähtävälle Olivia Colmanille, ettei hän katso suosittua sarjaa.

– Kun innostuneena kysyin, oletko katsonut sarjaa, hän vastasi rehellisesti ei. Mutta hän oli hyvin hurmaava, Colman sanoi The Graham Norton Show'ssa viime vuonna.

Corrin sanoi aiemmin samaisessa ohjelmassa, että Dianan näytteleminen toi mukanaan valtavia paineita.

– Häntä jumaloitiin niin paljon, ja koska niin monilla on tunne siitä, että he olisivat tunteneet hänet, se toi mukanaan paineita.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja