Tähtinäyttelijä sai aikoinaan mahdollisuuden istua prinsessa Dianan vieressä ensi-illassa – unelmatilanne muuttui kuitenkin painajaismaiseksi

9:28
Salaliittoteoriat prinsessa Dianan kuoleman ympärillä elävät yhä vahvoina.

Michael J. Fox pääsi istumaan prinsessa Dianan vierelle Paluu tulevaisuuteen -elokuvan ensi-illassa vuonna 1985. 

Näyttelijä Michael J. Fox muistetaan erityisesti roolistaan scifiklassikkoelokuvassa Paluu tulevaisuuteen, jonka ensi-iltaa näyttelijä muisteli hiljattain The Tonight Show -ohjelmassa juontaja Jimmy Fallonin haastattelussa. Foxin mukaan Lontoossa vuonna 1985 järjestetyn ensi-illan yksi arvovaltaisimmista vieraista oli itse prinsessa Diana, joka oli tuohon aikaan 24-vuotias. 

Tilaisuudessa Diana ja elokuvan pääroolia esittänyt Fox päätyivät istumaan vierekkäin elokuvasalissa. 

– Valot himmenivät ja elokuva alkoi, kun tajusin, että olen vain yhden tekohaukotuksen ja käden venytyksen päässä siitä, että olisin treffeillä hänen kanssaan, mikä on hulvatonta. 

Vaikka Fox oli innoissaan siitä, että hän pääsi istumaan prinsessan vierelle, oli asiassa myös huono puolensa. Elokuvan alkaessa näyttelijä nimittäin tunsi, että hänelle iski tarve päästä vessaan. 

– Joten koko loppuelokuvan ajan istuin siinä, tehden kuolemaa. En voinut sanoa mitään hänelle enkä voinut kävellä pois hänen luotaan, sillä en olisi saanut kääntää selkääni hänelle. Joten se oli vain tuskaa, se olisi voinut olla elämäni hienoin ilta, mutta se oli vain painajainen. Pissaa pidättelevä painajainen, Fox vitsaili illasta kertoessaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja