Mainos

Tässäkö ratkaisu liikalihavuuteen? Nieltävä ilmapallo täyttää vatsaa ja auttaa laihtumaan

Nieltävä ilmapallo voi kohta olla nykypäivää liikalihavuuden hoidossa. 

Mahalaukun ohitusleikkauksissa, aivan kuten kaikissa muissakin leikkauksissa, on olemassa aina omat riskinsä. Nyt kalifornialainen yritys, Obalon Therapeutics, on tuonut markkinoille uutuustuotteen, joka lupaa pienentää mahalaukun tilavuutta ilman turhia leikkauksia. Kyseessä on nieltävä ilmapallo, joka täyttää vatsaa ja luo kylläisyyden tunnetta entistä pienemmillä ruoka-annoksilla.

Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA on juuri hyväksynyt Obalon-nimisen tuotteen, joka lupaa auttaa ylipainoisia ihmisiä pudottamaan painoaan. Tuote on suunniteltu henkilöille, jotka kärsivät terveydelle vaarallisesta ylipainosta, ja jotka eivät ole onnistuneet pudottamaan painoaan ruokavalion ja liikunnan avulla.

Tuotetta pidetään mahalaukussa enintään puoli vuotta kerrallaan 

Ilmapalloksi kutsuttu tuote asetetaan potilaan vatsaan suun kautta. Potilas nielee suuren pillerin kokoisen ilmapallon, jonka jälkeen pallo pumpataan täyteen siihen liitetyn putken avulla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vatsaan voidaan toimittaa myös useita palloja optimaalisimman vaikutuksen aikaansaamiseksi. Ilmapalloja pidetään mahalaukussa enintään kuuden kuukauden ajan, jonka jälkeen ne poistetaan tähystyksessä.

Animaatiossa havainnollistetaan, kuinka uutuustuote toimii käytännössä. 

Lähde: Medgadget

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.