Suomalaiset rakastavat perunaa. Kotimaiset Rooty-tuotteet tuovat perunan jokaisen kotikokin keittiöön uudella tapaa. ”Rooty on hieno suomalainen innovaatio, jossa yhdistyvät pieni hiilijalanjälki, kotimaisuus ja herkullinen maku”, sanoo kokki Linnea Vihonen.
Hyvä pääruoka ei toimi ilman lisuketta: pasta carbonara ilman spagettia tai thai red curry ilman riisiä. Yhä useampi haluaa kuitenkin tehdä ruokaostoksilla ympäristöystävällisempiä valintoja ja suosia lähiruokaa.
Onneksi kotimaisia vaihtoehtoja on tarjolla. Suomalaiset uutuustuotteet Rooty Pannunuudeli ja Rooty Perunahippu ovat perunasta valmistettuja herkullisia lisukkeita, joita voi käyttää perinteisen nuudelin ja spagetin tai riisin tapaan. Rooty-tuotteita voi keittää, paistaa tai wokata.
Rooty-pakastetuotteet ovat arjen helpottajia kotikokeille, jotka arvostavat kotimaisuutta ja ekologisuutta – eivätkä halua tinkiä ruoan herkullisesta mausta.
Kotimainen peruna on ekologinen vaihtoehto
Kokki ja ravintola-alan luova uudistaja Linnea Vihonen ihastui Rooty-tuotteiden kotimaisuuteen ja vastuullisiin arvoihin tuotteiden takana. Rooty-brändilähettiläs päätyi kokeilemaan tuotteita ensin sattuman kautta.
Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen



