Tässä ratkaisu auton hankinnan budjettiongelmiin – Tee-se-itse Bugatti

Mieli tekee Bugatti Veyronia, mutta lompakko ei ole samaa mieltä. Vaihtoehtona on antaa mielikuvitukselle vapaat kädet. Lopputulos ei kuitenkaan aina ole erityisen kaunista katseltavaa.

Venäjällä nähdystä Bugatti Veyronista voi tulla ensimmäisenä mieleen varakas oligarkki, joka on halunnut käyttää ylimääräistä rahaa johonkin. Toinen vaihtoehto voi olla näiden kuvien varsin ronskin näköinen replika Bugattista, jonka muodosta tulee lähinnä mieleen yllätysmuna.

Rakentajalla lienee ollut mielessä lähinnä ulkokulkijoilta saatava huomio, sillä suorituskykyä tämä rakennelma ei paranna. Paneelien alta löytyvä Mercury Cougar ei ole kykenevä edes puoleen aidon Bugattin 431 km/h huippunopeudesta. Ja vielä selvennyksenä, että etuvetoinen Mercury Cougar ei ole millään tavalla urheilullinen tai edes muskelimainen auto.

Vaikka tämän replikan rakentajalla olisi ollut intohimoa mukana, ei kukaan voi antaa tälle tuotokselle hyvää yleisarvosanaa. Onneksi se ainakin piristää päivää. Jännityksellä odotamme, mitä näemme seuraavaksi…

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja