Tässä ovat Vain elämää -tähdet! Nämä kahdeksan laulajaa nähdään jo toistamiseen ohjelmassa

Vain elämää -ohjelman tähdet julkaistiin.

Uuden kauden Vain elämää -tähdet lähtevät tänään tiistaina Satulinnaan 12. kauden kuvauksiin, Nelosen tiedotteessa kerrotaan.

Tällä kertaa mukana ohjelmassa nähdään artistit, jotka ovat kaikki olleet myös aiemmin samassa ohjelmassa: Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari,ABREU,Jukka Poika,Suvi Teräsniska,Pyhimys, Chisu ja Anssi Kela. Tiedotteen mukaan artistit eivät juurikaan tunne toisiaan entuudestaan, joten odotettavissa on tapahtumarikas viikko.

Arttu Wiskari

Arttu Wiskari on noussut kymmenen vuoden aikana yhdeksi Suomen suosituimmista artisteista, ja hänet on palkittu mm. Vuoden iskelmä -Emmalla.

 – Olen aina rakastanut sitä työtä, mitä olen kulloinkin tehnyt - oli se sitten rautakaupan myyjä tai muusikko. Minä olen elävä esimerkki siitä, että välillä mahdottomista unelmista voi tulla totta,  Wiskari summaa.

ABREU

Jo lähes 15-vuotisen uran tehnyt ABREU oli ensimmäistä kertaa mukana Vain Elämää -ohjelman toisella tuotantokaudella vuonna 2013.

– Mun mielestä on uskomattoman siistii saada tehdä sellaista työtä, että kun tuut töistä kotiin, oot niin innoissas, ettet saa unta, ABREU iloitsee.

Anssi Kela

Anssi Kelan 20-vuotinen ura on ollut täynnä uuden musiikin luomista ja toinen toistaan suositumpia hittejä.

– Mun tehtävä maailmassa on tuoda tänne vähän iloa. Kun keikalla näkee ihmisten reaktiot, se antaa merkityksen tälle työlle. Tää on se hetki ja paikka, minne mä kuulun, Kela pohtii. Artisti on nähty aiemmin Vain elämää -ohjelman neljännellä kaudella. 

Suvi Teräsniska

11 albumia julkaisseen Suvi Teräsniskan lähes jokainen julkaisu on ylittänyt platinarajan, ja hänet on palkittu muun muassa Iskelmä-Finlandialla, Kullervo Linnan Säätiön palkinnolla sekä Vuoden iskelmäalbumin ja Vuoden lastenmusiikkialbumin Emmoilla.

Rakastettu artisti oli raskaana viidennen Vain elämää -kauden kuvauksissa, ja perhettä ja juuriaan suuressa arvossa pitävä laulaja on nykyään kolmen lapsen äiti.

– Mulla on ollut täydellinen elämä. Kaiken jälkeen, mitä elämässä on tullut vastaan, oon onnellinen ollessani juuri tässä. Oon elänyt, kokenut ja tuntenut, Teräsniska pohtii.

Jukka Poika

Jukka Poika on palkittu muun muassa Vuoden biisi-, Vuoden esiintyjä- ja Vuoden miessolisti -Emmalla. Perhettään syvästi arvostava Jukka keikkailee nykyään myös puolisonsa kanssa.

– Ajattelen tosi paljon mieltä ja mielen toimintaa, paljon myös sen mielettömyyttä. Mä oon runoilija, enkä pysty johtamaan ketään - ainoastaan muistuttamaan omantunnon asioista ja ihmisten kohtelemisesta, Vain elämää -ohjelman toisella tuotantokaudella mukana ollut Jukka Poika pohtii.

Tuure Kilpeläinen

Suurta suosiota nauttiva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani -yhtye on julkaissut lukuisia albumeita, joista monet ovat ampaisseet albumilistojen kärkisijoille. Niin kotimaassa kuin ulkomaillakin yleisöä viihdyttäneen ja Emma-palkitun yhtyeen kappale Autiosaari on ollut elävän musiikin esitetyin kappale.

Monipuolisen ja pitkän uransa aikana monilahjakkuus on tehnyt musiikkia useissa eri kokoonpanoissa niin itselleen kuin mm. Anna Puulle,Jonna Tervomaalle ja Vesa-Matti Loirille.

– Kaikkein oleellisin asia on rakkaus. Se on universaalia ja kaiken ytimessä. Lopulta me kaikki ollaan yhtä, maalailee yhdeksännelläkin tuotantokaudella Satulinnassa vieraillut Tuure Kilpeläinen.

Chisu

Chisu on julkaissut yhteensä kuusi sooloalbumia ja kahminut urallaan jo 12 musiikkialan himoittua Emma-palkintoa.

– Visuaalisuus on aina näytellyt tärkeää roolia elämässäni. Myös työssäni se kulkee käsi kädessä musiikin kanssa. Ne ovat kokonaisuus, kuvailee upeaääninen Chisu.

Pyhimys

Satulinnassa ohjelman yhdeksännellä tuotantokaudella mukana ollut Pyhimys, on yksi Teflon Brotherseista ja julkaissut sooloartistina 11 albumia, joista useampi on noussut kirkkaasti albumilistan kärkeen. Pyhimyksen ja Teflon Brothersien albumeita on striimattu yhteensä yli 360 miljoonaa kertaa. Vuonna 2019 tämä moniulotteinen artisti tyhjensi Emma Gaalan palkintopöydän voittamalla yhteensä kuusi Emma-palkintoa.

– Tiedostaminen ja tietoisuus on vain tosi pieni osa ihmisen aivotoimintaa. Intuition avulla voi valita, mihin kannattaa fokusoitua. Se on viisauden korkein muoto, syksyllä 40 vuotta täyttävä Pyhimys miettii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja