Tässä ovat Unelmaduuni Australiassa -ohjelman tähdet

Unelmaduuni Australiassa -uutuusrealityssa neljä suomalaista kaupunkilaisnuorta lähtee reppureissulle toiselle puolelle maailmaa haaveenaan seikkailu suurkaupungin sykkeessä ja leppoisa duuni auringossa. 

C More -suoratoistopalvelussa loppukesästä julkaistavassa Unelmaduuni Australiassa -ohjelmassa tutustutaan neljään suomalaisnuoreen, joilla on haaveena hauska seikkailu maailman toisella puolella ja huoleton työ auringossa. Ikimuistoinen reissusta tuleekin, mutta ei ehkä ihan sillä tavoin kuin nuoret kuvittelevat – perillä kun odottaakin lannantuoksuinen työpaikka peräkylien farmeilla!

Kauden aikana selviää, että unelmaduunin etsiminen käy työstä, mutta onneksi raskaan raatamisen lisäksi on tarjolla myös raskaita huveja. Kosteat viikonloput suurkaupungin sykkeessä sisältävät eeppistä juhlimista sekä romanttisia kohtaamisia. Lisäksi tytöt kokevat vauhtia ja vaarallisia tilanteita surffilaudalla ja tutustuessaan Australian upean eksoottiseen luontoon. Suurin käänne koetaan kuitenkin koronaviruksen rantautuessa Australiaan. 

Tältä ikimuistoiselta seikkailulta ei heistä kukaan palaa entisenlaisena takaisin. Jos palaa ollenkaan – lentoliput kun on hankittu vain yhteen suuntaan.

Tässä ovat ohjelman tähdet

Räväkkä ateisti ja panseksuaali Iida (18v., Vantaa) päätyy töihin ääriuskovaiselle karjatilalle, jonka omistajien tiukat näkemykset homoseksuaalisuudesta nostattavat pian kuumia tunteita.

Cheerleader ja bilekuningatar Linda (22v., Helsinki) kohtaa valtaisalla kanafarmilla tehotuotannon raadollisuuden ja tämä saa herkän tytön romahtamaan henkisesti.

Nilsiältä kotoisin oleva kuopiolaistyttö Ninja (19v.) matkaa ensi kertaa suurkaupunkiin ja haaveilee romanssista, mutta löytää itsensä lapioimasta lantaa syrjäiseltä hevostilalta.

Ainoastaan lyhytpinnainen Riikka (24v., Helsinki) nappaa heti unelmaduunin, mutta onko ruoho kuitenkin vihreämpää aidan toisella puolella? 

Unelmaduuni Australiassa -ohjelman koko kausi julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa 31.8. Jaksoja on yhteensä 10. Ohjelma nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilla.

Lue myös:

    Uusimmat