MTV:n syksyn ohjelmistossa uutuuksia ja suosikkisarjoja – luvassa Putous Allstars, Tanssii Tähtien Kanssa ja Kuutamolla!

1:52
Tältä näyttää MTV:n syysohjelmisto!

MTV:n monipuolinen ohjelmisto pitää huolen suomalaisten viihdetarpeista kesän vaihtuessa syksyyn! Syksyllä etsitään seuraavaa Suomen MasterChefiä, nähdään enemmän Ensitreffit alttarilla -pareja kuin koskaan, saadaan odotettu Putouksen Allstars-kausi, ihaillaan uusia TTK-tähtioppilaita.

Supersuosikit palaavat

Syksyn pimenevät illat ovat varma merkki MTV:n suosikkisarjojen paluusta. Tänäkin syksynä suomalaiset saavat nauttia tanssin huumasta, sykähdyttävistä elämäntapamuutoksista sekä kipinöivästä rakkaudesta ja naurun tyrskähdyksistä tuttujen suosikkiohjelmien uusilla tuotantokausilla. 

Maajussille morsian – 17.8. klo 20 alkaen, MTV3

Maikkarin syksyssä on jälleen rakkautta ilmassa, kun Maajussille morsiamen 13. kausi alkaa. Ensin näluhdään jo keväällä tullut esittelyjakso, ohjelmaan valikoituneet maajussit paljastuvat 24.8.

Tulevalla kaudella rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, ja mukana on niin perinteikästä viljatilaa ja lypsykarjafarmia, kuin myös majatalon pitäjää ja eräopasta. Yksikään heistä ei ole valmis kaupunkielämään, joten puolisoehdokkailtakin vaaditaan maaseuturakkautta. Ohjelman juontaa Vappu Pimiä.

Ensitreffit alttarilla – syyskuussa, MTV3

Rohkeat sinkut ottavat riskin ja antavat elämänsä asiantuntijoiden käsiin löytääkseen vierelleen itselleen sopivan kumppanin, ja sanovat toisilleen ”tahdon” heti ensikohtaamisella. Maikkarille palaavassa Ensitreffit alttarilla -suosikkiohjelmassa seurataan parien häitä, häämatkaa, arkea ja juhlaa kuuden viikon ajan, jonka jälkeen parit tapaavat asiantuntijat viimeistä kertaa ja päättävät, haluavatko he jatkaa elämäänsä yhdessä vai erikseen.

Seitsemännellä kaudella seurataan ensimmäistä kertaa neljän parin elämää. Heidän tukenaan ovat aiemmilta kausilta tutut asiantuntijat – parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen sekä pastori Kari Kanala.

Tanssii Tähtien Kanssa – syyskuussa, MTV3

Tänä syksynä luvassa on kimallusta, glamouria, hikeä ja hyppyaskelia, kun Tanssii Tähtien Kanssa palaa ruutuun isompana kuin koskaan! Sarjassa nähdään suuria tunteita, isoja tähtiä ja timanttisia tansseja.

Ohjelman kolmastoista kausi pistää testiin rakastettujen julkisuuden henkilöiden koordinaatiokyvyn, karisman ja kestävyyden, kun tähtiopettajat luovat toinen toistaan näyttävämpiä tanssikoreografioita. Kilpailijoille jännitystä ja hikeä otsalle nostavat tutut tuomari Helena Ahti-Hallberg, Jukka Haapalainen sekä Jorma Uotinen.

Olet mitä syöt – syyskuussa, MTV3

Olet mitä syöt -ohjelman uudella kaudella nähdään yksitoista erilaista elämäntaparemonttia. Luvassa on taas huikeita tuloksia, kun julkisuudesta tutut henkilöt edistävät terveyttään urheilulääkäri Pippa Laukan johdolla. Miten saadaan pitkäaikainen ylipaino kuriin? Entä miten terveellistää syömistään, kun taustalla kummittelee syömishäiriö?

Kyyneliä ja hikeä vuodatetaan, kun osallistujat käyvät läpi elämäntapamuutoksen vaativan henkisen ja fyysisen työn.

Posse – syyskuussa, MTV3

Posse palaa Maikkarin perjantai-iltoihin yhdellä paluumuuttajalla täydennettynä. Tutut posselaiset Jaska, Jarppi, Kalle, Veronica, Viivi ja HP levittävät jälleen positiivisen anarkian ilosanomaa, tällä kertaa yhdessä Aku Hirviniemen kanssa!

Posseen palaava Hirviniemi on omalta osaltaan varmistamassa lupausta hauskimmasta ja viihdyttävimmästä Posse-kaudesta koskaan.

Putous Allstars – syyskuussa, MTV3

Suomen suurin viihdeohjelma palaa ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontuu syksyllä yhteen Putous Allstarsissa! Suosikkinäyttelijät eri kausilta pukeutuvat jälleen sinisiin paitoihin ja pääsevät verestämään muistojaan tulikokeen, näytönpaikan, viikkokatsauksen ja monien muiden tuttujen ohjelmaosioiden parissa. Näyttelijät tuovat tietysti mukanaan myös rakastetuimmat sketsihahmonsa.

Viikoittain vaihtuva ensemble valmistaa Putous-show’n täynnä sketsejä, improvisaatiota ja nostalgiaa, tehden samalla hyvää! Näyttelijät keräävät Allstars-kauden ajan pottia tukeakseen vähävaraisia suomalaisia perheitä.

Suomen surkein kuski – syyskuussa, MTV3

MTV:n kestosuosikki Suomen surkein kuski palaa Maikkarille kaikkien aikojen kaudella! Ohjelman erikoiskaudella jo kertaalleen katsojia kauhistuttaneet kuskit palaavat kisapaikalle näyttämään, mitä edellisellä kerralla opittiin. Vai opittiinko mitään?

Ajotaitojaan testaamassa ovat edellisten kausien surkeimmat, hersyvimmät ja ehdottomasti äänekkäimmät kuskit aisapareineen. Ohjelman juontaa tuttuun tyyliin Eero Ettala ja kilpailijoiden suorituksien arvioinnista vastaavat Jussi Pohjonen, Sari Nuolikoski ja Tuomo Nikkola

Yökylässä Maria Veitola – syyskuussa, MTV3

Yökylässä Maria Veitolan kuudennella kaudella tunnetut suomalaiset avaavat jälleen kotiensa ovet. Mukana nähdään mielenkiintoisia ja toisistaan täysin erilaisia julkisuudesta tuttuja henkilöitä, joiden tavalliseen arkeen ja elämään Maria Veitola pääsee tutustumaan. Kotien lisäksi uudella kaudella vieraillaan työpaikoilla, harrastuksissa ja kesämökeillä, sekä tavataan aiemmin tuntemattomia perheenjäseniä ja tärkeitä henkilöitä elämän varrelta.

Kuulemme tarinoita rakkaudesta, itsensä löytämisestä ja kipeistä hetkistä. Luvassa on paljon hienoja kohtaamisia, tunteikkaita keskusteluita ja heittäytymistä, hersyvää iloa unohtamatta. Moni ennakkoluulo muuttuu, kun julkkikset paljastavat heidän todellisen minänsä. Tämän kauden emännät ja isännät julkaistaan myöhemmin. 

Koko Suomi leipoo – myöhemmin syksyllä, MTV3

Tänä kesänä kuvataan jo kuudes herkullinen Koko Suomi leipoo -kausi! Mukana ovat viime kaudelta tutut tuomarit: Story-ravintoloiden keittiöpäällikkö Markus Hurskainen ja pH7-konditorian perustaja, kondiittorimestari Toni Rantala. Juontajana toimii tuttu ja turvallinen, ihastuttava Anne Kukkohovi. Kuvauksissa hänet tunnetaan tietenkin paremmin sukunimellä ”Kakkuhovi”. 

Tänä vuonna leipomisteltassa on luvassa ennennäkemättömiä käänteitä, jotka yllyttävät taitavat kilpailijat mielettömiin suorituksiin. Niin kuin joka vuosi, leivontatelttaan tuovat haasteita myös Suomen kesän vaihtuvat sääolosuhteet ja luonnon pikku pörriäiset. Luvassa on hulvattoman hauskoja kommelluksia, onnellisia onnistumisia ja ihania makumatkoja. Tätä kaikkea on luvassa kun Koko Suomi leipoo!

Pitääkö olla huolissaan? – myöhemmin syksyllä, MTV3

Syksy tuo tullessaan jättisuosion saaneen huolipaneelin uuden, entistä tunkkaisemman Pitääkö olla huolissaan? -tuotantokauden. Jenni Pääskysaaren johtama joukko tekee epädramaattisen paluun niin sanotulla peruspoppoolla. Huoliin ovat vastaamassa suomalaisen kirjallisuuden harmaa eminenssi Miika Nousiainen ja duo valonkantajat eli Tuomas Kyrö ja Kari Hotakainen. Luvassa on jälleen kymmeniä paikallaanolokohtauksia. 

Tuttu juttu show – myöhemmin syksyllä, MTV3

Tuttu juttu show  selvittää, kuinka hyvin parisuhteessa elävät todella tuntevat oman kumppaninsa. Hyväntuulisessa viihdeohjelmassa viikoittain kaksi pariskuntaa heittäytyy tuntemisleikkiin.

Studiossa nähdään valtakunnan kiinnostavimmat kumppanukset, sillä ei ohjelmaa turhaan ole kutsuttu tittelillä ”presidentin tekijä”! Ohjelman avainsanoja ovat hyväntuulisuus, lämminhenkisyys ja toisen asemaan asettuminen. Tuttu juttu show on kutkuttava kurkistus ihmissuhteiden ihmeelliseen maailmaan. Ohjelman juontajina ruusuja jakavat Timo Koivusalo ja Susanna Laine.

Uutuuksia, totta kai!

MTV tarjoaa syksyllä tietysti täysin uusiakin ohjelmia tuttujen suosikkien rinnalla. Ranskalaiseen Secret Song -formaattiin perustuva Laulu rakkaudelle on täysin uusi musiikkiohjelma, joka yllättää ja liikuttaa upeilla tarinoillaan ja esityksillään. Maailman suurimmassa ruokarealityssä MasterChefissa puolestaan etsitään seuraavaa ruokamaailman huippua syyskuusta lähtien. Niin ikään syyskuussa alkava Penkinlämmittäjät puolestaan tuo räävitöntä urheiluaiheista huumoria kotisohville. 

Kuutamolla – syyskuussa, MTV3

Janne Katajan juontama Kuutamolla on ohjelma, jonka idea on yksinkertaisen herkullinen. Jokaisessa jaksossa tunnetut suomalaiset kertovat kolme tarinaa omasta elämästään. Tarinoista kaksi on totta ja yksi on täyttä puppua. Muiden osallistujien ja yleisön tehtävänä on erottaa totuus valheesta. Ohjelmassa on juontajan lisäksi aina kolme vaihtuvaa vierasta. Kuutamolla tuo lauantai-iltaan uskomattomia tositarinoita tunnettujen ihmisten elämistä, paljon naurua ja jonkin verran valheita!

MasterChef 2020 – syyskuussa, MTV3

Rakastettu ruokaohjelma MasterChef tulee syksyllä Maikkarille yllättävin uusin kääntein. MasterChef 2020 tuo ruutuihin joukon ruuanvalmistuksen ammattilaisia, jotka ottavat toisistaan mittaa ohjelman faneille tutuin MasterChef-elementein, mutta heidän tasoonsa sopiviksi ruuvatuin korkein kiepein. Tuomareina toimivat rakastetut ruuan ammattilaiset Tomi Björck, Sikke Sumari ja Kape Aihinen. Tuomareilla on nyt mahdollisuus vaatia kilpailijoilta paljon, mutta silti odottaa kasvua, itsensä ylittämistä sekä huikeita oivalluksia.  

Penkinlämmittäjät – syyskuussa, MTV3

Penkinlämmittäjät on räävitön, mutta lämminhenkinen viihdeohjelma, jossa panelistit kisaavat pääsystä vaihtopenkiltä takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Ohjelma käsittelee ajankohtaiset urheilu-uutiset ja -ilmiöt omalla, vähintäänkin kyseenalaisella tavallaan, joka kutkuttelee sporttifanaatikkojen lisäksi myös niitä, joille urheilu on kirosana. Yleistä jauhamista rytmittävät sketsit ja musiikkivideot sekä kovan luokan urheilijoiden panelisteille heittämät haastetehtävät.

Penkinlämmittäjät ei kumartele ketään eikä ikinä ota itseään liian vakavasti. Vakiopanelisteina toimivat Pilvi Hämäläinen, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Tommy Lindgren, Tero Tiittanen, Mikko Töyssy, Eva Wahlström ja Jarkko Ruutu. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori

Kirppiksen kingi – myöhemmin syksyllä, MTV3

Kirppiksellä yksi vie kaikkien rahat! Duudsoneista ja Possesta tutun Jarppi Leppälän juontama Kirppiksen kingi on kiertotalouden ympärille kietoutuva kilpailullinen viihdeohjelma, jossa kodin turhimmat aarteet laitetaan kiertoon samalla kun kisaillaan siitä, kuka on kirppispäivän kovin myyntitykki.

Ohjelmassa kolme henkilöä kisaa toisiaan vastaan siitä, kuka heistä on kirpputorin paras myyjä. Kisan voittaja on se, joka kerää myynnillään isoimman saldon. Hän saa voittopottiinsa myös kahden muun kilpailijan päiväkassat.

Laulu rakkaudelle – myöhemmin syksyllä, MTV3

Laulu rakkaudelle on uusi musiikkiohjelmien jättiläinen, joka perustuu ranskalaiseen Secret Song -formaattiin. Se on isojen tunteiden estradishow, jossa tunnetut suomalaiset yllätetään ainutlaatuisella tavalla: heidät istutetaan tuoliin ja ainoa asia, mitä he tietävät on, että kohta tapahtuu jotain! Jännitys tiivistyy ja pian lavalle saapuu tunnettu artisti, joka omistaa yllätettävälle henkilökohtaisen laulun.

Tuolissa nähdään näyttelijöitä, urheilijoita, yhteiskunnallisia vaikuttajia, viihdetaiteilijoita ja eläviä legendoja. Esitettävä kappale voi liittyä yllätettävän ja yllättäjän yhteiseen, jaettuun kokemukseen, se voi olla kunnianosoitus tuolissa istuvalle tai vaikkapa kiitos, joka on joskus jäänyt sanomatta. 

Unelmaduuni Australiassa – myöhemmin syksyllä, C More

Neljä kaupunkilaisnuorta lähtee reppureissulle toiselle puolelle maailmaa haaveenaan seikkailu suurkaupungin sykkeessä ja leppoisa duuni auringossa. Ikävä kyllä todellisuus on aivan toista, sillä perillä odottaa lannantuoksuinen työpaikka peräkylien farmeilla. Millainen kulttuurishokki seuraa nuorten tajutessa, että edessä on kuukausien mittainen työleiri myrkkyhämähäkkien ja punaniskojen armoilla?

Katsottavaa kaikille draamannälkäisille

MTV:llä on tulossa huippusyksy myös draaman ja komedian saralla! Salatut elämät palaa erikoispitkän kauden kera ja C More -alkuperäissarjasuosikeista Rantabaarista, Sunnuntailounaasta, Onnelasta ja Ex-Onnellisista on tulossa upouudet kaudet. Hehkutettu C More -sarja Paras vuosi ikinä nähdään MTV3-kanavalla, ja AJ Annilan ja Alli Haapasalon ohjaama Nyrkki vuorostaan C Moressa.

Salatut elämät – ma 3.8. klo 19.30, MTV3

Salattujen elämien suosio vain kasvaa! Suomen ylivoimaisesti suosituin draamasarja viihdyttää vuodesta toiseen kun hurjat juonenkäänteet pitävät katsojan otteessaan. Tänä vuonna Salkkareiden ihmissuhdekoukeroita on seurattu erikoispitkien kausien muodossa – sekä tämän kevään että tulevan syksyn kausissa on jaksoja ennätysmäärä. Miten käy Pihlajakadun asukkaiden, kun heidät kohtaa ennennäkemätön tragedia? 

Rantabaari – 2. kausi Subilla ma-ke 3.8. alkaen klo 20, 3. kausi C Moressa syyskuussa

Salatut elämät -tekijöiden Rantabaari koukuttaa jännittävillä ja rohkeilla käänteillään. C Moressa alkuvuodesta nähty sarjan toinen kausi nähdään Subilla maanantaista keskiviikkoon 3.8. alkaen. Tarinat kietoutuvat tiiviimmin yhteen ja osalla menneisyyden painolasti alkaa vähitellen käydä sietämättömäksi. Villiin kesänviettoon liittyy biletyksen ja krapula-aamujen lisäksi pettämistä ja peiliin katsomista. Kesän loppua kohti jokainen ajautuu pakostikin kohti jonkinlaista ratkaisua, toiset kohti onnellista loppua, toiset kohti umpikujaa. 2. kausi on katsottavissa kokonaisuudessaan C Moressa.

Fanien riemuksi Rantabaarista on tekeillä myös 3. kausi ja se nähdään C Moressa jo syksyllä! Kolmannella kaudella kesänvietossa on mukana tuttujen hahmojen lisäksi uusia kasvoja, ja ihmissuhdekuviot menevät entistä enemmän solmuun. Kuuman kesän rakkaudenkoukeroihin sekoittuu hyytävä mysteeri, kun menneisyyden tragedia heittää varjonsa Trissa-rantabaarin ja koko Taivallahden ylle. Jos jokin on varmaa niin se, että kesän lopulla mikään ei ole ennallaan.

Paras vuosi ikinä – ma 24.8. klo 21, MTV3

Huippuarviot saanut C More -alkuperäissarjauutuus nähdään syksyllä Maikkarilla! Paras vuosi ikinä kertoo kahdesta elämältä turpiinsa saaneesta kolmekymppisestä naisesta, jotka päättävät pitää välivuoden ja elää viimeinkin niin, ettei vanhana varmasti kaduta - kuten löytää elämän tarkoituksen ja osallistua orgioihin. Sarjan takana ovat Tuffi Filmsin palkitut huipputekijät ja päärooleissa loistavat Lotta Kaihua (mm. Äkkilähtö, M/S Romantic) jaElla Lahdenmäki (mm. Tottumiskysymys, Helsinki Mansplaining Massacre). 

Ex-Onnelliset – 3. kausi MTV3-kanavalla syksyllä, 4. kausi C Moressa myöhemmin syksyllä

Johanna Vuoksenmaan luoma, eroperheistä kertova komediallinen draama Ex-Onnelliset on noussut suomalaisten suureksi suosikiksi. C More -alkuperäissarjan faneille vuosi 2020 on varsin herkullinen, sillä Ex-Onnellisista saadaan nauttia peräti kahden tuotantokauden verran!

C Moressa parhaillaan pyörivä kolmas kausi nähdään syksyllä myös MTV3:lla ja neljäs kausi saadaan C Moreen vielä myöhemmin syksyllä. Myös aikaisemmat tuotantokaudet löytyvät C Moresta.

Nyrkki – C Moressa syksyllä

Kehutun vakoojatrilleri Nyrkin koko kausi julkaistaan syksyllä C More -suoratoistopalvelussa. Kylmän sodan ajan Helsinkiin sijoittuvaa sarjaa tähdittävät muun muassa Emmi Parviainen, Hannu-Pekka Björkman, Olavi Uusivirta, Samuli Vauramo ja Jessica Grabowsky.

Nyrkin historiallisten tapahtumien inspiroima tarina on tuonut sarjalle myös kansainvälistä huomiota sekä Venla-ehdokkuudet ohjaajille (AJ Annila ja Alli Haapasalo) ja naispääosan tekevälle Parviaiselle. 

Sunnuntailounas – 3. kausi C Moressa syksyllä

Kultainen Venla -palkittu Sunnuntailounas palaa C Morelle syksyllä uuden hykerryttävän kauden kera! Jälleen kokoonnutaan isä-Taunon (Taneli Mäkelä) pöydän ääreen puimaan perheen kuulumisia. Aikuiset lapset (Elena Leeve, Jarkko Niemi, Santtu Karvonen ja Samuli Niittymäki) koittavat saada toisiltaan suunvuoroa, kun jokaisella on elämässään taas paljon meneillään.

Uudella kaudella kuvioihin astelee myös lasten äiti, johon jokaisella on omalla tavallaan monimutkainen suhde. Tauno vuorostaan kehittää eläkeläisarkeensa kaikenlaista odottamatonta draamaa.

Onnela – 4. kausi C Moressa loppusyksystä 

Onnela eli Suomen oma Solsidan palaa loppusyksystä C Morelle jo 4. kauden voimin! Luvassa on jälleen hersyvää komediaa aurinkoisesta Poutamäen naapurustosta, jossa kaikki näyttää ulkoapäin katsottuna helpolta.

Vaiherikas perhearki kätkee kuitenkin sisäänsä tuhat ja yksi pienoiskonfliktia, joita vältellessä ei hulvattomilta tilanteilta voi välttyä. Rooleissa muun muassa Eero Ritala, Elena Leeve, Anna-Maija Tuokko, Max Forsman ja Santtu Karvonen

Pysy ajan hermolla

MTV tarjoaa luotettavaa ja ajantasaista uutisointia ympäri vuorokauden uutislähetysten, ajankohtaisohjelmien ja MTV Uutiset Live -uutispalvelun kautta. Uutisten lisäksi MTV:n laadukkaat ajankohtaisohjelmat pureutuvat asioihin ja niiden taustoihin syvemmin. 

Uutisaamu – 17.8. klo 6.25, MTV3

Koko kesän jatkuva Uutisaamu siirtyy elokuussa takaisin arkirytmiinsä. Päivänpolttavat puheenaiheet ja tuoreimmat uutiset meiltä ja maailmalta käsitellään 17.8. taas klo 6.25 alkaen. 

Viiden jälkeen – 31.8. klo 17, MTV3

Baba Lybeckin ja Joanna Kuvajan sekä muun Viiden jälkeen -tiimin voimin jatketaan Maikkarin iltapäivässä taas syksyllä, 31.8. alkaen. Luvassa keskustelua päivän tärkeimmistä aiheista kiinnostavien vieraiden kanssa.

Rikospaikka – syyskuussa, MTV3 

MTV:n rikostoimittajat Jarkko Sipilä ja Pekka Lehtinen ovat toimittaneet viikoittaista Rikospaikka-ohjelmaa jo seitsemän ohjelmakauden verran. Rikospaikan kahdeksas kausi starttaa MTV3-kanavalla syyskuussa. Katsojat pääsevät jälleen tutustumaan rikostoimittajien sisäpiiriin ja kuulemaan rikosten, rikollisten sekä viranomaisten taustoista.

Rikospaikassa haastatellaan poliiseja, rikollisia, rikosten uhreja sekä heidän omaisiaan tasapuolisella, pitkän kokemuksen hiomalla tyylillä. Rikospaikka on Suomen ainoa rikosohjelma, jonka tekijöinä ovat oman alansa tinkimättömät ammattilaiset.

Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen – syyskuussa, MTV3

Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen palaa Maikkarille jälleen syyskuussa. Kymmenen Uutisten jälkeen nähtävässä ajankohtaisohjelmassa pureudutaan tiukasti kunkin viikon tärkeimpiin ja puhuttavimpiin aiheisiin. Ohjelman kolmas tuotantokausi jatkaa aiemmilta kausilta tutulla tyylillä, jossa toimittaja Jaakko Loikkasen vieraaksi studioon saapuvat eri alojen ykkösasiantuntijat ja poliitikot vallan huipulta. Tarkkaan valmistellut haastattelut muodostavatkin ohjelman selkärangan.

– Teen kotiläksyni ja pidän haastatteluissa yllä riittävää vauhtia. Meidän studioomme ei tulla jaarittelemaan tai puhumaan asian ohi, Loikkanen lupaa syksyn sapluunaksi.

Kansainväliset sarjat ja elokuvat 

Subin leffasyksy – ensi-iltoja lauantaisin

Subin syksy on elokuvien tv-ensi-iltoja täynnä! Ensiesityksensä saavia leffoja seurataan Subilla aina lauantai-iltaisin klo 21. Ensi-iltansa tulevat syksyn mittaan saamaan muun muassa T2-Trainspotting, Varasto 2, Vuonna 85, Wonder Woman ja Jumanji: Welcome to the jungle

Murha Sandhamnissa – elokuussa, 7. kausi C More

Syksyllä palataan jälleen Ruotsin saaristoon Sandhamniin, jossa rikostarkastaja Thomas Andreasson ja juristi Nora Linde ratkovat murhia.

Häät, hautajaiset ja ristiäiset – syksyllä,  2. kausi C More

Ensimmäisellä tuotantokaudellaan katsojat vakuuttanut Häät, hautajaiset ja ristiäiset -draamasarja palaa toisen kauden jaksoin syksyllä C Morelle. Ensimmäinen kausi on katsottavissa C Moressa 3.8. saakka.

Schitt's Creek – syyskuussa, C More

Schitt's Creek on lukuisilla tv-alan palkinnoilla ja ehdokkuuksilla huomioitu komediasarja, joka saadaan syksyllä viimein Suomeen! Sarjaa on tehty kuusi tuotantokautta, jotka nähdään Suomessa yksinoikeudella C Moressa. Sarjassa upporikas Rosen perhe menettää lähes kaiken omaisuutensa ja joutuu muuttamaan nuhjuiseen kaupunkiin, jonka se oli aikanaan ostanut vitsillä.

Baywatch – syyskuussa, Sub

Punaiset uikkarit ovat taas täällä! Subin syksyssä katsojia ilahduttaa aito ja alkuperäinen Baywatch! Sarja näytetään syyskuusta lähtien aivan alusta asti. Mukana ovat siis Pamela Andersson, David Hasselhoff ja muut tutut rantavahdit

Killing Eve – to 20.8. klo 21, 2. kausi AVA

Jännittävä Killing Eve jatkuu AVAlla syyskuussa. Toinen tuotantokausi alkaa suoraan siitä, mihin ensimmäinen jää. Eve (Sandra Oh) etsii haavoittunutta Villanellea  (Jodie Comer). Kun tätä ei löydy, Eve kutsutaan takaisin Lontooseen tutkimaan murhatapausta, jonka on tilannut organisaatio, joka kulkee nimellä ”The Twelve”.                        

Rouva Ministeri – myöhemmin syksyllä, AVA

Tea Leonin tähdittämä Rouva Ministeri (Madam Secretary) huipentuu kuudenteen ja viimeiseen tuotantokauteen. Leonin Elizabeth McCord on nyt vastavalittu Yhdysvaltojen presidentti.  

Beck – myöhemmin syksyllä, C More 

Beck is back! Etsivä Martin Beck kumppaneineen palaa C Morelle uusin juonenkääntein. Suositut rikostarinat saavat jatkoa näillä näkymin loppuvuodesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja