Tässä on Willow! Bidenit hankkivat Valkoiseen taloon kissan

Yhdysvaltojen presidenttipari Joe ja Jill Biden on tähän asti profiloitunut koirien ystävänä, mutta Valkoisen talon lemmikkikaarti on nyt saanut täydennystä kissapuolueesta. 

Jill Biden tviittasi tänään kuvia, joissa harmaaraidallinen Willow tassuttelee presidentin virka-asunnon punaisilla matoilla.

Kissan hankkiminen on ollut Bidenien asialistalla jo pitkään. 

Willow on kotoisin Pennsylvaniassa sijaitsevalta maatilalta. Kissa on saanut nimensä Jill Bidenin kotipaikkakunnan Willow Groven mukaan.

Uusi tulokas teki tuttavuutta Jill Bidenin kanssa jo toissa vuonna presidenttivaalikampanjan aikana. Kissa hyppäsi muina katteina ylös lavalle, kun tuleva presidenttipuoliso oli pitämässä kampanjapuhetta vaa'ankieliosavaltiossa.

Bidenit hankkivat joulun alla Valkoiseen taloon saksanpaimenkoiran pennun, joka sai nimekseen Commander. 

Bidenin 13-vuotias saksanpaimenkoira Champ kuoli viime kesänä 13-vuotiaana. Champin seuraksi pestattu samanrotuinen rescuekoira Major joutui muuttamaan Bidenien kotiseudulle Delawareen näykittyään useita ihmisiä Valkoisessa talossa. 

Presidentti Joe Bidenin koirat ovat tehneet paluun Valkoiseen taloon puremistapauksen jälkeen 0:45
MTV uutisoi viime maaliskuussa, että presidentti Joe Bidenin koirat tekivät paluun Valkoiseen taloon puremistapauksen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat