Tässä on Sauli Niinistön uusi hulppea mökki – ylevä järvimaisema ja piha mäntyjen suojassa

Täällä sijaitsee Sauli Niinistön uusi huvila - Ylevä järvimaisema ja mökki mäntyjen suojassa 1:10
Katso upea video – tältä näyttää presidentti Niinistön mökin järvimaisema

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on ostanut mökin, johon kuuluu hehtaarin kokoinen tontti. Mökki sijaitsee kauniilla järvenrantatontilla Uudenmaan alueella. 

Päärakennus on noin sadan neliön kokoinen mökki, jossa on kaksi saunaa sekä suihkutilat, tilava terassi sekä täysin varusteltu keittiö. Lisäksi mökistä löytyy takka ja oleskelutila. Puun väriset seinät ja kalusteet tuovat siistiin tilaan mökkimäistä, luonnonläheistä tunnelmaa. 

Päärakennuksen suurista ikkunoista avautuu hieno rantamaisema, jota voi ihailla myös suurelta terassilta. Mökin pihamaalle on jätetty suuria puita, jotka luovat rakennuksille metsäistä, suojaisaa tunnelmaa. 

Rannalla on karttakuvien perusteella myös sauna. 

Myyntiprojekti käyntiin keväällä

Lähimmät palvelut sijatsevat hieman alle 10 kilometrin päässä. Alue onkin luonnonläheiselle ihmiselle sopiva, sillä tontilta pääsee helposti hiihtämään, vaeltamaan sekä kalastamaan. 

Mökin myyntiprojekti laitettiin käyntiin toukokuussa. Kaupat presidentti Niinistön kanssa tehtiin 6. marraskuuta 2018.

Omistajana on Sauli Niinistö yksin. Virallista myyntihintaa ei ole tiedossa, sillä se päivittyy vasta vuoden alussa. Mökkiä ja tonttia myytiin kuitenkin noin 400 000 euron hintaan. 

Aiemmin vuokralla

Myyjänä on osakeyhtiö, joilla on useampia omistajia. MTV Uutiset tavoitti osakeyhtiön puheenjohtajan, joka ei kuitenkaan halunnut kommentoida kauppoja millään tavalla. 

Niinistön ostama mökki on ollut aiemmin vuokralla. Sen viikkohinta on ollut 840 euroa, selviää yrityksen tilinpäätöstiedoista. Mökkiä on käyttänyt useampi osakas, jotka ovat voineet varata sitä käyttöönsä tällä hinnalla. 

Lisäksi mökkiä on voinut vuokrata erilaisten sivustojen kautta. Sen on ehtinyt arvioida muutama käyttäjä, jotka ovat antaneet sille erinomaiset arvosanat.

Lue myös:

    Uusimmat