Mainos

Miljoonaluokan ökykiinteistö myynnissä Hollolassa – tuhat neliötä asuintilaa, saaritontilla oma pururata ja tenniskenttä

0:56

Asunnonvälityssivusto Etuovi.comista löytyy myynti-ilmoitus, joka saattaa olla suoraan monen suomalaisen unelmista. Hollolan Kukkilassa sijaitsevan saaren rauhassa olevan idyllin hintapyyntö on rapeat 4 miljoonaa euroa.

Hollolan Kukkilassa sijaitsevan saaren niemellä olevalla tontilla on myynnissä pramea luksuskokonaisuus Villa Anna, jonka yhteinen asuinneliömäärä kohoaa noin tuhanteen neliömetriin.

Yli 600 neliömetrin päärakennuksen lisäksi kohteeseen kuuluu 250 neliömetrin vierashuvila, erillinen saunarakennus, ateljeetalo sekä kolmen auton mentävä autotalli.

Oma pururata ja tenniskenttä

Kohdetta myyvä Kai Stadius Habicumilta kertoo, että laajalla 66 000 neliömetrin tontilla on muun muassa oma pururata, tenniskenttä ja noin kilometrin verran omaa rantaviivaa viereiseltä järveltä.

– Tämä on hulppea kokonaisuus. Harvalla on oma pururata. Talosta löytyy myös esimerkiksi 200 neliötä terassia, täyspitkä Kaisa-biljardipöytä ja uima-allas, hän sanoo.

Hinta pudonnut jo kahdella miljoonalla

4 miljoonan euron myyntihinnan vuoksi luonnollisesti ostajan tulee olla hyvin varakas.

Hinta on kuitenkin pudonnut matkan varrella melkoisesti, sillä jo pidempään myynnissä olleen kohteen hintapyyntö on aiemmin ollut jopa 6 miljoonaa euroa, Stadius kertoo.

– Tämä sopii varakkaalle suomalaiselle tai ulkomaalaiselle, joka arvostaa omaa yksityisyyttä ja rauhaa, minkä tämä kohde mahdollistaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.