Presidentti Stubbin koti Espoon Westendissä tuli myyntiin, herätti heti kiinnostusta ostajissa – tältä lukaali näyttää

Presidentti Alexander Stubb puolisoineen asuu nykyisin presidentin virka-asuntona toimivassa valtion vierastalossa Helsingin Munkkiniemessä. 

Ennen presidentiksi valintaansa Alexander Stubb ja Suzanne Innes-Stubb asuivat Espoon Westendissä sijaitsevassa erillistalossa. 

Nyt asunto on laitettu myyntiin. Perjantaina myyntiin tulleessa talossa on yli 200 neliötä ja sen hintapyyntö on 1 590 000 euroa. Stubbin asunnon myynnistä kertoi ensin Seiska

Presidentin talon myynnistä vastaa kiinteistövälitysyritys Bo LKV. Kiinteistönvälittäjä Linda Kukkosen mukaan kyseisen koko- ja hintaluokan asunnot ovat Westendissä kysyttyjä.

Uskon, että kohde menee nopeasti kaupaksi. Se on pohjaratkaisultaan ja sijainniltaan hyvä, Kukkonen kertoo. 

Kukkosen mukaan arvokohteiden kauppa on kaikkiaan käynyt hyvin markkinatilanteesta huolimatta. Myös Stubbien koti on jo herättänyt kiinnostusta, ja siitä on heti myynti-ilmoituksen jälkeen tullut pari kyselyä.

Kohde on mielestäni hyvä koti, joka soveltuu isommallekin perheelle, Kukkonen sanoo. 

Hän kertoo, että kohde on hinnoiteltu samoilla perusteella kuin muut vastaavat kohteet, eli hinnassa ei ole mukana ”presidenttilisää”. 

Hinta on katsottu sen mukaan, että se vastaa markkinoita ja kohde menisi kaupaksi. Emme tietenkään halua, että kohde jäisi myymättä sen takia, että hinnoittelussa on ”pressalisää”, Kukkonen sanoo. 

Stubbien myynnissä olevaan kotiin ei järjestetä avoimia asuntonäyttöjä eikä siihen pääse tutustumaan anonyymisti.

Kukkosen mukaan tämä on normaali toimintatapa tämän koko- ja hintaluokan asunnoissa. Kukkonen ei halua kommentoida sitä, miten myyntitoimeksianto presidentiltä tuli. 

 

Lue myös:

    Uusimmat