Tässä on Miss MP21 – voiton nappasi vantaalainen Iida

Moottoripyörähenkinen Miss MP on valittu MP Moottoripyörämessuilla vuosittain Messukeskuksessa, mutta tänä vuonna kisat käytiin poikkeuksellisesti verkossa.

Moottoripyörähenkinen Miss MP21 on Iida Latvala Vantaalta. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Nina Laitinen Lapualta ja toiseksi perintöprinsessaksi Jonna Korpi Ylöjärveltä. Ensimmäistä kertaa yleisö äänesti Motoristien suosikin ja hän on Karleen Randver Vantaalta, joka on itsekin intohimoinen motoristi. 

Messukeskuksen tiedotteen mukaan vantaalainen periksiantamaton, sopivasti hullu ja energinen Latvala hurmasi tuomariston motoristihenkisyydellään. 21-vuotias vantaalainen kosmetologiksi opiskeleva Miss MP21 Iida Latvala oli yllättynyt voitosta.

– En meinannut heti uskoa, että voitin. Se oli iso yllätys. Arvostan voittoa paljon ja odotan innolla tulevaa vuotta ja sen tuomia mahdollisuuksia, Latvala kertoo tiedotteessa.

Kisa järjestettiin nyt kahdeksatta kertaa ja tuomaristoon kuuluivat MP-messuja edustava Niko Kantola, Biken päätoimittaja Janne Huhtala, Miss MP20 Jenna Lehtimäki, valokuvaaja Hans Lehtinen ja juontaja-näyttelijä Viivi Pumpanen. Kilpailun voittaja saa 1000 euron rahapalkinnon puhtaana käteen ja kuvaussopimuksen Bike powered by Motorrad -lehden kanssa. Myös perintöprinsessat sekä Motoristien suosikki palkitaan 500 euron rahapalkinnoilla. Miss MP -kilpailun järjesti MP-messut ja promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy. 

Finaalilähetys on katsottavissatäältä. MP Moottoripyörämessut järjestetään seuraavan kerran 4. – 6.2.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja