Mainos

Alina, 22, kruunattiin prätkämimmien kuningattareksi

Viikonloppuna järjestetyillä moottoripyörämessuilla järjestetyn Miss MP 17 -kilpailun voittajaksi kruunattiin Alina Voronkova. Hän oli myös näytteilleasettajien suosikkityttö. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Julia Pulkkinen Porvoosta ja toiseksi perintöprinsessaksi Eevi Savo Helsingistä.

MP-messujen yhteydessä on jo neljä vuotta järjestetty kilpailut, joissa valitaan moottoripyörähenkinen kaunotar. Edellisinä vuosina on valittu Miss MP 16, Miss Superenduro 2015 ja Miss Supercross 2014. Kaikki kolme voittajaa olivat tänä vuonna tuomaristossa mukana. Kilpailun järjesti Helena Riihitupa yhteistyössä MP-messujen kanssa.

Tänä vuonna taistelu kirkkaimmasta pokaalista oli tiukempi kuin koskaan. Ero voittajan ja ensimmäisen perintöprinsessan välillä oli vain kaksi pistettä. Valintakriteereinä oli ulkoisten ominaisuuksien lisäksi luonne ja asenne. Tänäkin vuonna kokonaisuus ratkaisi. 

Voronkova pokkasi yhteensä 1 500 euroa ja kuvaussopimuksen Bike-moottoripyörälehden kanssa. Pulkkinen ja Savo kuittasivat 500 euron rahapalkinnot.

Radio City valitsi myös oman suosikkinsa ja hän oli Vivian Preisfreund Helsingistä. 

Tuomaristoon kuuluivat Vesa Koivunen Bike-lehdestä, Mikko Räsänen Radio Citystä, valokuvaaja Hans Lehtinen, Miss Supercross 2014 Neea Poutanen, Miss Superenduro 2015 Suvi Heino, Miss MP 16 Henrika Vehmainen, juontaja ja malli Viivi Pumpanen ja MP-messuilta Niko Kantola.

Lähde: Helsingin Messukeskus

***

23:51

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.