Mainos

Henrika on Miss MP16 -voittaja

Henrika Vehmainen on Miss MP 16.

Helsingin Messukeskuksessa järjestettyjen MP 16 -messujen kauneuskilpailun voitti hyvinkääläinen Henrika Vehmainen. Toiseksi sijoittui Elina Perätalo Vantaalta ja kolmanneksi Luisa Q Helsingistä. Näytteilleasettajat valitsivat suosikkitytökseen Elina Perätalon.

MP-messujen yhteydessä on jo kolme vuotta järjestetty kilpailut, joissa valitaan moottoripyörähenkinen kaunotar. Edellisinä vuosina on valittu Miss Superenduro 2015 ja Miss Supercross 2014. Molemmat olivat tänä vuonna tuomaristossa mukana. Kilpailun järjesti Helena Riihitupa yhteistyössä MP-messujen kanssa.

Tässä ovat missiehdokkaat itseottamissaan kuvissa:

Tuomaristo kertoi päätöksen olleen paljon vaikeampi kuin aiempina vuosina. Pisteitä mietittiin kisan viimeisille minuuteille saakka. Voittajaksi valittu Henrika on tuomariston mielestä täydellinen paketti luonnetta, asennetta, persoonaa ja ulkonäköä. Hänen ei uskota  jäävän sanattomaksi vaikeissakaan tilanteissa ja hän nauttii esiintymisestä koko sydämellään, oli kyse sitten edustustehtävistä ihmisten parissa tai poseeraamisesta kameran edessä.

Tuomaristoon kuuluivat Petri Suuronen Bike-lehdestä, Mikko Räsänen Radio Citystä, valokuvaaja Hans Lehtinen, Miss Supercross 2014 Neea Poutanen ja Miss Superenduro 2015 Suvi Heino, Viivi Pumpanen ja MP-messuilta Niko Kantola.

---

Miten löydät eri autonavainmalleista fyysisen avaimen?

1:23

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.