Ken on heistä kaikkein kaunein motoristi? Tässä tämän vuoden Miss MP -finalistit!

1:46
Esittelyssä Miss MP19 -finalistit!

Jo kuudetta kertaa järjestettävä Miss MP -kilpailu etsii energistä ja valovoimaista moottoripyöristä kiinnostunutta kaunotarta.

Pohjoismaiden suurimmilla moottoripyörämessuilla kruunataan lauantaina 2. helmikuuta Miss MP19. Finalistit on nyt julkaistu, ja voitto ratkeaa kymmenen moottoripyöristä kiinnostuneen nuoren naisen välillä. Miss MP -titteli saattaa poikia uusiakin kruunuja, sillä hallitseva Miss Suomi Alina Voronkova on Miss MP vuosimallia 2017.

Finalistien kuvat ja esittelyt voit katsoa pääkuvan videolta.

Voittajalle mainetta ja kuvaussopimus

Voittaja saa 1 000 euron rahapalkinnon ja kuvaussopimuksen Bike-lehden kanssa.

Perintöprinsessat ja näytteilleasettajien suosikki saavat kukin 500 euron rahapalkinnon. Radio Cityn kuuntelijat äänestävät suosikkiaan ja eniten ääniä saanut palkitaan.

Miss MP19 -tuomaristossa istuu Miss MP17 Alina Voronkova, Miss MP18 Marika Laine, Bike-lehden Vesa Koivunen, valokuvaaja Hans Lehtinen, näyttelijä-juontaja Viivi Pumpanen, Radio Cityn edustaja ja MP-messujen Niko Kantola.

Moottoripyörämessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 1.– 3. helmikuuta. Messuilla esitellään niin uusia moottoripyöriä kuin ajovarusteita ja -tarvikkeitakin. Prätkiä on myös ajettavissa Euroopan suurimmalla sisäkoeajoradalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja