Tässä on maailman paras pakettiauto

Kleinbusin henkinen perillinen on esitelty – tässä ovat VW ID. Buzz ja ID. Buzz Cargo 1:52
Kleinbusin henkinen perillinen on viimein paljastettu koko komeudessaan. Tässä ovat Volkswagenin ID. Buzz ja pakettiautoversio ID. Buzz Cargo.

Volkswagenin täyssähköistä pakettiautoa on tilattu jo vajaat 14 000 kappaletta. Nyt uutuus on pokannut maailman parhaan pakettiauton palkinnon.

Volkswagenin täyssähköinen pakettiauto ID. Buzz Cargo kerää autoalan jakamaa tunnustusta.

Cargo voitti maanantaina autoalan arvostetun – "International Van of the Year 2023" -palkinnon. Buzzin pakettimalli on ottanut todellisen varaslähdön, sillä se nappasi palkinnon jo ennen virallista markkinalanseeraustaan.

Cargon kysyntä kerää sekin jo kierroksia. ID. Buzz -malleista on jo ennen niiden varsinaista lanseerausta tehty yli 13 700 asiakastilausta, puolet näistä pakettiautoversiota.

ID.Buzz on kehitetty yksinomaan täyssähköisiin kuljetuksiin ja se luovutetaan asiakkaille hiilineutraalina, Volkswagen kertoo.

Palkinto Hannoverissa

IVOTY-tuomariston puheenjohtaja Jarlath Sweeney ojensi palkinnon 24 kansainvälisen hyötyajoneuvotuomaristoon kuuluvan jäsenen puolesta.

– Markkinoille ei tule turhan usein täysin uutta pakettiautokonseptia, joka herättää vielä näin paljon kiinnostusta. Onnittelut Volkswagenin hyötyautojen suunnittelu- ja kehitystiimille tämän ainutlaatuisen auton luomisesta, Sweeney kuvailee.

Volkswagenin hyötyautojen toimitusjohtaja Carsten Intra otti palkinnon vastaan maanantaina Hannoverin IAA Transportation 2022 -näyttelyssä.

Lue myös:

    Uusimmat