Tässä ne ovat: Asuntomessujen upeimmat kaikissa hintaluokissa!

Hyvinkään Asuntomessuilla on tänä vuonna ajateltu entistä enemmän tavallista rakentajaa ja se näkyy myös valikoimassa: kohteiden hinta on keskimääräistä alhaisempi ja toimiva arki on otettu hyvin huomioon useassa kodissa. Valitsimme Asuntomessujen tämän vuoden parhaimmiston.

Kallein ei aina ole se kaikkein upein, sillä Asuntomessuilta löytyy tänä vuonna näyttäviä kohteita myös edullisemmissa hintaluokissa. Tila on jätetty reippaasti korkeaksi ja huonejako suunniteltu kekseliäästi.

Tästä paras esimerkki on Sievitalon Tunturikoivu, joka on yksi messujen edullisimmista, mutta silti toimiva ja näyttävä koti. Arjen toimivuutta on ajateltu esimerkiksi perheen vaatesäilytyksessä, sillä ulkovaatteet ja kengät saa kätevästi eteisen vieressä sijaitsevaan, ovella suljettavaan huoneeseen, jolloin ne on helppo pitää katseilta piilossa. Luksusta asumiseen tuodaan ylellisillä materiaalivalinnoilla ja suurilla ikkunoilla, jotka päästävät valon sisään.

Toinen pienemmän hintaluokan näyttävimpiin kuuluva Lapplin Lumo on näyttävä ja persoonallinen kohde, mutta silti kohtuuhintainen. Tilaa ei ole tuhlattu turhuuksiin ja huonejako muokkautuu kätevästi elämäntilanteiden muuttuessa.

Myös Kimara-talojen Aurinkorinne ansaitsee kiitosta ylellisen arjen ja toimivan kodin yhdistelmästä. Romanttinen, perinteinen sisustus on tuotu tähän päivään ja ruokailu- ja oleskelutilan näyttävät ikkunat tuovat ulkotilat sisälle.

Mustaa hiiltä, säkenöivää valkoista

Korkeamman hintaluokan kohteista päätään nostavat erityisesti Herrala-talojen Kivenherra, Rock-kivitalojen Cliff ja Lammi-Kivitalon Maja.

Herrala-talojen Kivenherra valittiin tänä vuonna Hyvä puhtaus -lehden kilpailussa messujen toimivammaksi ja arjen hyvä sujuvuus onkin ollut selkeästi tärkeä kriteeri. Erityisesti vaatehuoneen ja kodinhoitotilojen suunnittelu yhdeksi kokonaisuudeksi helpottaa kodin puhtaanapitoa huomattavasti.

Luksusta ei kuitenkaan olla unohdettu, päinvastoin: tarjolla on esimerkiksi sikarihuone biljardipöytineen, suuri ulkoterassi poreammeineen ja upea saunaosasto sekä sisälle rakennettu hirsisauna.

Rock-kivitalojen Cliff herkuttelee toimivasti tilavalla huonekorkeudella ja ruokailutila on erotettu korokkeen avulla oleskelutiloista. Raikas, kiiltävä kokovalkoinen tuo ylellisyyttä ja suuret ikkunat päästävät luonnon sisään. Arjen hemmottelua parhaimmillaan on ylellinen kotikylpylä sisä- ja ulkoporealtaineen.

Messujen persoonallisimpiin kuuluva Lammi-Kivitalon Maja saattaa jakaa mielipiteitä ulkoapäin, mutta sisältä se sulattaa taatusti kaikkien sydämet. Rouhea mustavalkoinen sisustus sopii moneen makuun ja tässäkin kohteessa arjen toimivuutta on parannettu kodinhoitotilojen tuonnilla heti sisäänkäynnin läheisyyteen. Selkeä materiaalipaletti luo näyttävän kokonaisuuden ja huonekorkeutta on hyödynnetty kekseliäästi.

Myös Omatalon Maisema säväyttää upeilla lasisilla yksityiskohdillaan, jotka jättävät tilan keveäksi ja portaat ikäänkuin leijuvat ilmassa. Ensinäkymä on upea ja jatkuu aina ulos asti, sillä suuret lasi-ikkunat on sijoitettu ulko-ovea vastapäätä.

Koti-osion toimitus

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja