Tässä kaupungissa asuu eniten pettäjiä!

Varattujen deittisivusto Ashley Madison sai syyskuun aikana tuhansia uusia jäseniä. Sivuston kävijäseuranta paljastaa myös, missä kaupungissa pettäjät asuvat!

Avioliiton ulkopuolisia suhteita hakeville suunnattu Ashley Madison -sivusto kasvatti kävijäjoukkoaan syyskuussa 15 000 uudella rekisteröityjällä. Sivusto on nyt paljastanut mielenkiintoisia faktaa runsaasta kävijäkunnastaan. Google Analyticsin seurannan mukaan sivustolla käy viikoittain jopa 50 000 eri kävijää, joista suurin osa on helsinkiläisiä.

Pääkaupunkimme johtaa käyttäjätilastoja ylivoimaisesti niin absoluuttisesti kuin kävijälukuunkin suhteutettuna, sillä lähes 11 000 salarakasta hakevaa on päätynyt sivuille nimenomaan Helsingistä.

Tampere on maamme toiseksi vilkkain pettäjäkaupunki väkilukuun suhteutettuna. Noin joka 50. tamperelainen aikuinen on rekisteröitynyt syrjähyppysivustolle.

Viiden suurimman pettäjäkaupungin joukkoon lukeutuvat myös Espoo, Turku ja Oulu. Suomen viiden suurimman kaupungin joukosta vain Vantaa loistaa pettäjäsivuston tilastoista poissaolollaan.


AVA

Lähde: Deski/MTV3

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja