Tällaisissa mekoissa Ensitreffit alttarilla -morsiamet astelevat alttarille: "Toivotaan, että hän ajattelee minun olevan nätti"

1:07
Katso, millaisiin häämekkoihin kauden morsiamet päätyvät!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisessä jaksossa esitellään ohjelman sinkut ja selvitetään, kuka avioituu kenenkin kanssa. Lisäksi häitään pian viettävät tulevat morsiamet pääsevät valitsemaan hääpukunsa.

Ensitreffit alttarilla -avausjaksossa tulevat morsiamet pääsevät valitsemaan tärkeän päivän asun eli häämekon. Ohjelman sinkkunaisina nähdään tällä kaudella Juudit, 29, Kati, 29, Mira, 32, ja Emma, 26.

Videolla Kati kertoo, että hänen toiveenaan on, että hänen tuleva aviomiehensä näkee hänet nättinä, kun he kohtaavat ensimmäistä kertaa alttarilla. Katso, millaisiin häämekkoihin kauden morsiamet päätyvät!

Tässä ovat Ensitreffit alttarilla parit! Ensi viikon jaksossa sinkut kohtaavat tulevan puolisonsa ensimmäistä kertaa alttarilla.

Juudit, 29, ja Tommi, 36

Juudit astelee alttarille Tommin, 36, kanssa. 

Opinto-ohjaajana työskentelevä Juudit on älykäs, rauhallinen ja tiedostava. Hän asuu Turussa tunnelmallisessa puutalossa ja harrastaa boulderointia, kulttuuria ja pyöräilyä.

Tommi työskentelee digitaalisen markkinoinnin tiimiesimiehenä. Tommi on minimalisti, joka pyrkii elämään arkeaan mahdollisimman ekologisesti.

Kati, 29, ja Janne, 33

Kati avioituu Jannen kanssa. Energinen ja nauravainen Kati tartuttaa hyvän tuulensa helposti myös ympärillään oleviin ihmisiin. Aurinkoinen Kati on myös syvällinen ja avoin keskustelija, joka ei pelkää puhua vaikeistakin aiheista. Hän harrastaa urheilua monipuolisesti crossfitin, pyöräilyn, lenkkeilyn ja tenniksen parissa.

Janne on luonteeltaan vakaa ja rauhallinen, mutta hänestä löytyy myös seikkailunhaluinen heittäytyjä. Hän on aktiivinen liikkuja ja viettää paljon aikaa kunto- ja tanssisaleilla. Lisäksi hän harrastaa melontaa, suunnistusta, retkeilyä ja akrojoogaa.

Mira, 32, ja Matti, 35

Mira menee naimisiin Matin kanssa. Pirtsakka, lojaali ja huolehtivainenMira asuu rakkaan koiransa kanssa Järvenpäässä. Hän kokee vahvuuksikseen määrätietoisuuden, sitoutuvuuden ja sen, että hän asettaa läheisensä itsensä edelle.

Sosiaalinen ja empaattinen Matti työskentelee logistiikan parissa ja asuu Pirkkalassa. Vapaa-ajallaan hän seuraa intohimoisesti jääkiekkoa ja jalkapalloa ja harrastaa lisäksi golfia, pyöräilyä, crossfitiä ja ystävien tapaamista.

Emma, 26, ja Tuomas, 29

Emma astelee avioon Tuomaksen kanssa. Joensuulainen Emma harrastaa lukemista sekä koiran ja ystävien kanssa ulkoilua. Hän haaveilee matkoista ympäri Eurooppaa, vaellusreissuista, omasta asunnosta, lapsista ja toisesta koirasta. Hän toivoo myös pääsevänsä opiskelemaan luonto-oppaaksi.

Lähihoitajana työskentelevä Tuomas on avoin, reilu ja suorapuheinen. Hän tietää mitä haluaa ja avaa suunsa nähdessään epäkohtia. Hän asuu Joensuussa yhdessä lemmikkihämähäkkinsä, taistelukalansa sekä rapujensa kanssa.

Uudet Ensitreffit alttarilla -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla tiistaina 1.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.-6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot. Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja